Jump to content

ΑΡΧΑΡΙΟΣ

Γιαννης sea

Recommended Posts

Γεια σας.... Πρωτα απο ολα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το site!!! Με λενε Γιαννη ειμαι 17 χρονων και εχω τρελα με τα ενυδρεια απο τα 10 μου οπου ειχαμε μια απλη γυαλια με 2 χρυσοψαρα που κακως τα εχουμε παρεξηγησει ρε παιδια! :thumbup: Το site σας και τα μελοι με τα αρθρα τους με ωθησαν στο να αφησω πισω μου το γλυκο νερο οπου περασα απο πολλες κατηγοριες ψαριων και φυτων και να ξεκινησω κατι απο θαλασσα! Ξερω οτι αμα εισαι αρχαριος πανω σε αυτο θα συναντησεις πολλες δυσκολιες αλλα αντιμετωπιζονται,ορεξη να εχεις και λεφτα πανω απο ολα! :bigemo_harabe_net-117: Ειπα να αρχισω σιγα σιγα να κανω αυτη την επενδυση πανω στο στο θαλασσινο ενυδρειο γιατι με τοσα που μπορεις να κανεις ειναι επενδυση κατα τη γνωμη μου! :thumbup: Λοιπον στη κατοχη μου εχω ενα ενυδρειο 54 λιτρα απο πανω δεν εχει καπακι,απλα ενα συστημα φωτισμου!Εχω τοποθετησει το ενυδρειο σε μια κολονα στο δωματιο μου και το συστημα φωτισμου κρεμεται απο πανω με 2 αλυσιδιτσες,ειναι πολυ ομορφο το design κατα τη γνωμη μου! Στο ενυδρειο εχει τοποθετηθει ζωντανος αραγωνιτης(εκανα ενα λαθος ομως διοτι εβαλα τον αραγωνιτη σε νερο οπου δεν ειχε φταχτει η αναλογια με αλατι αλλα μου ειπανε οτι θα το σωσω με καποιες αμπουλες στη πορια και οτι με το ζωντανο βραχο δεν θα υπραχει προβλημα)! Απο φιλτρο εχω ενα απο τη μανα του οπου στη πορια θα το αλλαξω φυσικα... θερμοστατη φυσικα και ανεμυστηρακι...σε λιγες μερες θα τοποθετηθει 5 κιλα ζωντανος βραχος και μαζι με αυτον θα πεσουν και οι αμπουλες για τον αραγωνιτη για να τον (ξαναζωντανεψουμε)! Αυτα μεχρι στιγμης!

Φίλε Γιάννη καλώς ήρθες στην παρέα μας. Άσε αυτό το θέμα αποκλειστικά για το καλωσόρισμα και άνοιξε ένα άλλο θέμα στην κατάλληλη κατηγορία όπου οι φίλοι μας οι θαλασσινοί θα σε βοηθήσουν σε ότι χρειάζεσαι.

:thumbup:

Καλός στον στην παρέα μας...

ότι απορίες έχεις και ότι δυσκολίες συναντήσεις είμαστε εδώ όλοι μας για να σε βοηθήσουμε ώστε να χαρείς την μαγεία του θαλασσινού

Φίλε Γιάννη καλώς ήρθες στην παρέα μας. Άσε αυτό το θέμα αποκλειστικά για το καλωσόρισμα και άνοιξε ένα άλλο θέμα στην κατάλληλη κατηγορία όπου οι φίλοι μας οι θαλασσινοί θα σε βοηθήσουν σε ότι χρειάζεσαι.

:)

Οκ Φιλε σε ευχαριστω! Οντος πηρα φορα και δε σταματαγα! Ενθουσιασμος! :thumbup:

Καλώς ήρθες!

Και καλά μπλεξίματα με τα αλάτια! :):thumbup:

Ευχαριστω Καλως σας βρηκα!

Καλός στον στην παρέα μας...

ότι απορίες έχεις και ότι δυσκολίες συναντήσεις είμαστε εδώ όλοι μας για να σε βοηθήσουμε ώστε να χαρείς την μαγεία του θαλασσινού

Ευχαριστω πολυ να'σαι καλα!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...