michel4age 6 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας ψαροκαμενοι θα ηθελα τα φωτα σας. Σε ενα 20λτ ενυδρειακη εχω 4 αμανο με περνει να βαλω 2 red chery? ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel4age 7 Δεκεμβρίου 2010 Author #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 KANENAS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 7 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Μη βαλεις 2, βάλε τετράδα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel4age 7 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Εχω ηδη μια τετραδα αμανο μεσα με παιρνει τετραδα red cherry? Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2010 - michel4age Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 7 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Εχω ηδη μια τετραδα αμανο μεσα με παιρνει τετραδα red cherry? και περισσότερες άν θές μπορείς ώστε να έχεις πιθανότητες για ζευγάρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 9 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 9 Φεβρουαρίου 2011 Oι δικες μου αμανο (3 το συνολο) ενω μεχρι χτες κοβαν βολτες κανονικα σημερα κρυβονται κατω απο το φιλτρο (Lido 120).Ειναι μονο 3 μερες βεβαια στο ενυδρειο.Ειναι φυσιολογικη αυτη η συμπεριφορα? Λεω να βαλω και μερικες red cheryy και 3-4 ακομα αμανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 10 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κάτι που μπορεί να τις τρομάζει; Τι ψάρια έχεις μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 11 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Εχω μονο platy και εκτος απο 2 ενηλικα ολα ειναι νεογενητα.σημερα κοβαν βολτες κανονικα,μαλλον ακομα προσπαθουν να προσαρμοστουν.Παντως ειναι πολυ ωραιες,κριμα που δεν ειχα βαλει πιο νωρις.Θα το γυρισω σε γαριδο ενυδρειο το Lido. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 1 Μαρτίου 2011 #9 Share 1 Μαρτίου 2011 Αλλη μια ερωτηση.Δε ξερω ως να την εκφρασω με τις σωστες λεξεις. Οι αμανο "αλλαζουν δερμα"?Βρηκα πριν 3 μερες και σημερα παλι "δειγμα απο το σωμα τους".Διαφανο.Σαν να πεταξαν το παλιο τους δερμα.Οπως κανουν τα φιδια.............. Φυσικα χαιρουν ακρας υγειας και οι 3 γαριδες. Ελπιζω να ειμαι κατανοητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Μαρτίου 2011 #10 Share 1 Μαρτίου 2011 Αλλη μια ερωτηση.Δε ξερω ως να την εκφρασω με τις σωστες λεξεις. Οι αμανο "αλλαζουν δερμα"?Βρηκα πριν 3 μερες και σημερα παλι "δειγμα απο το σωμα τους".Διαφανο.Σαν να πεταξαν το παλιο τους δερμα.Οπως κανουν τα φιδια.............. Φυσικα χαιρουν ακρας υγειας και οι 3 γαριδες. Ελπιζω να ειμαι κατανοητος. Όλες οι γαρίδες το κάνουν αυτό, έτσι μεγαλώνουν. Επίσης μην βγάλεις το δέρμα από μέσα γιατί τρώνε ώστε να πάρουν πίσω τα θρεπτικά στοιχεία που έχασαν με αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 2 Μαρτίου 2011 #11 Share 2 Μαρτίου 2011 Όλες οι γαρίδες το κάνουν αυτό, έτσι μεγαλώνουν. Επίσης μην βγάλεις το δέρμα από μέσα γιατί τρώνε ώστε να πάρουν πίσω τα θρεπτικά στοιχεία που έχασαν με αυτό Ευχαριστω.Τη πρωτη φορα το βγαλα αλλα ειπα μετα να αφησω τη φυση να κανει τη δουλεια της.Αυτο ισχυει με ολες τις γαριδες?Εχω και καποιες red cherry μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Μαρτίου 2011 #12 Share 2 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω.Τη πρωτη φορα το βγαλα αλλα ειπα μετα να αφησω τη φυση να κανει τη δουλεια της.Αυτο ισχυει με ολες τις γαριδες?Εχω και καποιες red cherry μεσα. Ναι είναι το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος