jumaru82 5 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα φιλοι.... πριν απο αρκετο καιρο δυστηχως ο πατος απο το rio μου αρχισε να χανει νερα και επειδη ειμαι και ημουν και τοτε φανταρος αναγκαστηκα να το σταματησω για λιγο καιρο αλλα τωρα με τρωει παλι να στεισω και επειδη το ενυδρειο καθεται και χρονος υπαρχει πολυς (δεν εχω απολυθει ακομα) σκεφτομαι μηπως αφου το προβλημα στο παλιο ενυδρειο ειναι οι κολλησεις του πατου να το κολλησω βαζοντας ουσιαστικα τις κλασσικες κοντρες που θα εβαζα σε ενα di ενυδρειο και να το γεμισω να το σφησω να δω τι θα γινει,να το αφησω κανα μηνα και μετα αν ολα οκ βλεπω τι το κανω!!! Τι λετε υπαρχει περιπτωση να το σωσω ή να μη μπω καν στη διαδικασια να το κολλησω παλι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε γιαννη... Οπως τα λεγαμε και προχθες.... κολλα τις κοντρες και βλεπουμε!!! Θεωρω πως θα κλείσουν οι αστοχίες τις εργοστασιακης κολλησης. Παντως το να ξεκολησεις ολοκληρο τον παντο και να τον ξανακολλησεις είναι μια λύση, αλλα ΔΕΝ ενδείκνυται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 5 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 ψηφιζω καινουριο ενυδρειο....με ποιο σωστες διαστασεις για το λογο που το θες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 ψηφιζω καινουριο ενυδρειο....με ποιο σωστες διαστασεις για το λογο που το θες...... Το ιδιοι του είπαμε ολοι Χρησταρα... Αλλα αυτό τι θα το κανει?? ΡΙΟ 300 ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος