saradoulis 5 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες ριχτε μια ματια στο τι εχει φτιαξει ο τυπος. http://www.ultimatereef.net/forums/showthread.php?t=355647 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω και εγώ !!!!!! Είδατε τις Vortech.. με το φορτηγό του έρχονται... σαν μετακόμιση κάτι τις !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 υπερβολικο ρε παιδια.....πολυ χρημα ο τυπος....... ποσο λετε να πηγε το μαλι???? 250? 300 χιλιαρικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 αυτος στην 91 σελιδα βουταει μεσα! παναγία μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 5 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Τι τρελα μας πουλαει ο ανθρωπας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Ολο και καποια εταιρεια θα ειναι απο πισω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Αν αγόραζε μια βραχονησίδα στους τροπικούς πιο φτηνά θα του έβγαινε σε βάθος χρόνου !!! Ούτε συντήρηση ούτε τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 5 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 πολλα χρηματα,πολλα εξοδα,πολυ κουραση φοβερη δουλεια .... αλλα εγω δεν εντυπωσιαστηκα απο την εικονα την τελικη του ενυδρειου,αλλα προσοχη !!!αυτα ειναι γουστα και απλα λεω την γνωμη μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Τι να μας πει ρε !!!! Εχει δει του Φωτη αυτος ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 5 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 πολλα χρηματα,πολλα εξοδα,πολυ κουραση φοβερη δουλεια .... αλλα εγω δεν εντυπωσιαστηκα απο την εικονα την τελικη του ενυδρειου,αλλα προσοχη !!!αυτα ειναι γουστα και απλα λεω την γνωμη μου.. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 5 Δεκεμβρίου 2010 #11 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 (edited) αυτος στην 91 σελιδα βουταει μεσα! παναγία μου! δε νομίζω εκτός από το "ψώνιο" του θέματος να μπορεί να φτιάξει οτιδήποτε μέσα στο ενυδρείο χωρίς να το κάνει παιδιά όπως και να το κάνουμε είναι ψαρωτικό το ενυδρείο του... εάν μπορείς να το πεις ενυδρείο βέβαια. Το κακό τις υπόθεσης είναι οτι κοιτάω το 400ρι με τους δίσκους και μου φαίνεται σα να τους έχω μέσα σε γυάλα από χρυσόψαρο Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2010 - warhawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Δεκεμβρίου 2010 #12 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Σελιδα 113 και 114!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 6 Δεκεμβρίου 2010 Author #13 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια δεν αντεξα και επιασα κουβεντα μεσω mail με τον τυπο. Οι ερωτησεις μου ηταν 4 1)Τι επαγγελεσαι? απαντηση: Διαθετω εταιρια.(τωρα τι εταιρια δεν ανεφερε) 2)Ο χωρος του ενυδρειου ειναι κομματι απο το σπιτι σου? απαντηση:Ναι,αν προσεξεις στην παρουσιαση θα δεις και τα δυο μου παιδια. 3)Ποσο κοστισε ολο το εγχειρημα? απαντηση:μεχρι στιγμης γυρω στα 170.000. 4)Ποσο κοστιζει το ρολοι σου στη φωτογραφια που εισαι μεσα στο ενυδρειο? απαντηση:20.000 και ειναι δωρο απο το ετερον ημισι.(θα ηθελα ενα ετερον ημισι σαν αυτο ειναι η αληθεια) Ρε παιδια.Ενταξει το οτι μπαινει μεσα.Και στην ελλαδα εχουν υπαρξει παρομοιου μεγεθους ενυδρεια. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΕΕΕΕΕΛΑΝΕ.. Δεν ξερω ποσα skimmer μετρησα.Ποσους reactors.Ποσα ενυδρεια βοηθητικα. Και επισης αυτο που κανε τρομερη εντυπωση ηταν ο τροπος με τον οποιο ειχε βαλει τις επιστροφες.Απειρη κυκλοφορια μεσα στο βραχο. Επισης κατι αλλο.Το ενυδρειο δεν τρεχει και πολυ καιρο.Ας το ξαναδουμε μετα απο κανα χρονο.Αξιζει τον κοπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 6 Δεκεμβρίου 2010 #14 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 ο κυριος που ειδατε ειναι ιδιοκτητης καταστηματος ενυδρειακων...μισο να πω λεπτομεριες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Δεκεμβρίου 2010 #15 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 ο κυριος που ειδατε ειναι ιδιοκτητης καταστηματος ενυδρειακων...μισο να πω λεπτομεριες!!! Ο αστυνόμος Σαΐνης ξαναχτυπά !!!! Δώσε πληροφορίες στο λαο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 6 Δεκεμβρίου 2010 #16 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Ο αστυνόμος Σαΐνης ξαναχτυπά !!!! Δώσε πληροφορίες στο λαο αχαχαχαχαχαχα!!! reefkeeper.com aquarium shop ειναι ο ιδιοκτητης..... Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2010 - chris z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 6 Δεκεμβρίου 2010 #17 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 αχαχαχαχαχαχα!!! reefkeeper.com aquarium shop ειναι ο ιδιοκτητης..... αρα τα πηρε ολα τιμη κοστους.... αρα οπως ειπα αν το κανει καποιος θα παει 200- 250 χιλιαρικα καθαρα.. μεσα επεσα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Δεκεμβρίου 2010 #18 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 αρα τα πηρε ολα τιμη κοστους.... αρα οπως ειπα αν το κανει καποιος θα παει 200- 250 χιλιαρικα καθαρα.. μεσα επεσα..... Και δεν παίρνω ενα σπιτι διπλα στη θαλασσα με τοσα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 6 Δεκεμβρίου 2010 #19 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 Και δεν παίρνω ενα σπιτι διπλα στη θαλασσα με τοσα?? χαλαρα.......... +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Δεκεμβρίου 2010 #20 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 Και δεν παίρνω ενα σπιτι διπλα στη θαλασσα με τοσα?? Κανε υπομονη ρε φιλε. Τοσα νησια θα βγουν στο σφυρι................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Δεκεμβρίου 2010 #21 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 Κανε υπομονη ρε φιλε. Τοσα νησια θα βγουν στο σφυρι................. Θα κανω προσφορα για Μυκονοοοοοοοοοοοοοοοος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Δεκεμβρίου 2010 #22 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Φοβερό ενυδρείο...Όχι για τις εποχές που ζούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KALLITEXNHS 13 Δεκεμβρίου 2010 #23 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 reefkeeper.com aquarium shop..... ..... και εγω εαν ειχα μια τετοια εταιρια θα ειχα σιγουρα τετοιο ενυδρειο οχι μονο 650L .Με αυτα που γινονται αντε να συντηρησουμε το δικο μας ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Δεκεμβρίου 2010 #24 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 reefkeeper.com aquarium shop..... ..... και εγω εαν ειχα μια τετοια εταιρια θα ειχα σιγουρα τετοιο ενυδρειο οχι μονο 650L .Με αυτα που γινονται αντε να συντηρησουμε το δικο μας ενυδρειο Εγω πολυ φοβαμαι οτι καποια στιγμη δεν θα αντεξουμε και δεν θα εχω καθολου ενυδρειο.Ουτε που θελω να το σκεφτομαι χωρις ενυδρειο μετα απο 16 χρονια συνεχους ενασχολησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος