Jump to content

μενει καποιος στο περιστερι?

Recommended Posts

αν μενει καποιος στο περιστερι και θα παει στην συναντηση στης 11 δεκεμβριου θα ηθελα να βρεθουμε για να μην μπερδευτω στον δρομο. δεν γνωριζω ακομη τι ωρα θα ειμαι ακριβος εκει , αλλα θα με βοηθουσε συγουρα παρα πολυ και θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο! ευχαριστω!

αν μενει καποιος στο περιστερι και θα παει στην συναντηση στης 11 δεκεμβριου θα ηθελα να βρεθουμε για να μην μπερδευτω στον δρομο. δεν γνωριζω ακομη τι ωρα θα ειμαι ακριβος εκει , αλλα θα με βοηθουσε συγουρα παρα πολυ και θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο! ευχαριστω!

Αν είναι θέμα μεταφορικού, τότε πιστεύω πως κάποιος φίλος θα βρεθεί. Αν είναι θέμα διαδρομής, νομίζω πως και να θες δεν γίνεται να χαθείς :thumbup: Πας όλο το ποτάμι προς παραλιακή και συναντάς το ΣΕΦ. Δίπλα από το ΣΕΦ είναι το Olympico.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35085

Αν είναι θέμα μεταφορικού, τότε πιστεύω πως κάποιος φίλος θα βρεθεί. Αν είναι θέμα διαδρομής, νομίζω πως και να θες δεν γίνεται να χαθείς :thumbup: Πας όλο το ποτάμι προς παραλιακή και συναντάς το ΣΕΦ. Δίπλα από το ΣΕΦ είναι το Olympico.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35085

:P:P:rasp: εχεις δικιο αλλα αν ειναι καποιος εκει κοντα θα με βολεψει και μεταφορικα αλλα κυριοτερα δεν θα εχω ανχος μηπος κανω λαθος ή ξεχασω κατι κλπ.. ασε που με πιανει πολυτισμικο σοκ οταν ερχομαι αθήνα! :thumbup::bigemo_harabe_net-117::P:P

Αν δεν δουλεύω ως αργά,μπορώ να περάσω να σε πάρω.Εκτός αν φοβάσαι... :thumbup:

Αν δεν δουλεύω ως αργά,μπορώ να περάσω να σε πάρω.Εκτός αν φοβάσαι... :P

οκ οταν μαθω τι ωρα θα ειμαι εκει θα σε ενημερωσω!... τι να φοβάμαι? :P:thumbup::thumbup::bigemo_harabe_net-117:

Θα καταλάβεις :thumbup::bigemo_harabe_net-117: Εγώ φοβήθηκα πάντως :thumbup:

ελα εσυ και βλεπουμε :thumbup:

Sakhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Ελα απο παρασκευη!!

Εγω θα λειπω ΣΚ!!! :thumbup:

θα ερθω με την ομαδα βρε πασιαμ!

Ποτε θα ερεθςι και ποτε φευγεις?>

σαββατο αλλα δεν ξερω τι ωρα...και θα φυγω κυριακη βραδυ (σκοτωμένα....) ή δευτερα...

θα προσπαθήσω πασιαμ αλλα δεν υποσχομαι τπτ! κανονικα πρεπει για να γυρισω ενα toor να δω τα ενυδρια σας!

up! μηπως και δεν το ειδε καποιος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...