MIHALHS 23 Ιουνίου 2011 #151 Share 23 Ιουνίου 2011 Γεια στα χέρια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Ιουνίου 2011 Author #152 Share 23 Ιουνίου 2011 θενκ γιου βερι ματσ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 23 Ιουνίου 2011 #153 Share 23 Ιουνίου 2011 Αντε να τελειώνουμε να δούμε θαύματα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 24 Ιουνίου 2011 #154 Share 24 Ιουνίου 2011 Μην ξεχνάς όμως ότι η πέτρα είναι ΜΗ υδατοπερατη ενώ το μπετόν είναι. Επαναλαμβάνω ότι δε θα έχεις πρόβλημα, απλά ορισμένα πρέπει να διατυπώνονται Σωστά. Άντε να τελειώνει να χάρεις κι ΕΣΥ τους κοπούς σου!! Ελπίζω να καταφέρω να τη δω κι απο κοντά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 3 Ιουλίου 2011 Author #155 Share 3 Ιουλίου 2011 και το μονοτικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 3 Ιουλίου 2011 #156 Share 3 Ιουλίου 2011 Πολυ καλο αποτελεσμα μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 3 Ιουλίου 2011 #157 Share 3 Ιουλίου 2011 Πολύ ωραίο. Έρχεται η ώρα να χαρείς τους κόπους σου. Καλογέμιστη Σάκη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 3 Ιουλίου 2011 Author #158 Share 3 Ιουλίου 2011 ευχαριστω παιδες! μεχρι να στεγνωσει καλα θα ασχολιθω με φιλτρα κλπ... ακομη μια φωτο με το μονοτικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 3 Ιουλίου 2011 #159 Share 3 Ιουλίου 2011 Πολυ ομορφη η λιμνη συνεχισε ετσι !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Ιουλίου 2011 #160 Share 3 Ιουλίου 2011 Ωραίος ρε φίλε!! Καλή συνέχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Ιουλίου 2011 #161 Share 3 Ιουλίου 2011 Παρα πολυ ωραια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 3 Ιουλίου 2011 Author #162 Share 3 Ιουλίου 2011 ευχαριστω παιδες! σειρα εχει τωρα το φιλτρο! θα ηθελα να κανω κατι το οποιο θα μου κανει την ζωη πιο ευκολη στην συντηριση του. εδω ειναι ενα βιντεακι για να καταλαβεται τι σκευτομαι http://www.youtube.com/watch?v=0dfrwwVmiwQ...704&index=6 στο 22 sec και στο 52 sec θα δειτε τη σκευτεται να φτιαξει το βρωμικο μυαλο μου... αλλα αυτα τα κουτια δεν μπορω να φανταστω κατι το οποιο μπορω να φτιαξω diy... δωστε ιδεες!!! το σημειο του φιλτρου οπως φενεται και στης προηγουμενες φωτο εχει πλατος 36 μηκος 65 και υψος 55. δηλαδη 128 λιτρα περιπου. ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να φτιαξω! περιμενω ιδεες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 3 Ιουλίου 2011 #163 Share 3 Ιουλίου 2011 Ναι είναι πολύ καλό σαν ιδέα Σάκη. Με ένα πλαστικό κιβώτιο και τα ανάλογα χωρίσματα γίνεται σχετικά εύκολα. Στη θέση σου θα κοιτούσα για μεγάλα πλαστικά κουτιά από επαγγελματικές συσκευασίες παγωτού ή σε είδη συσκευασίας (Alex Pack τύπου...) Αν κοπούν κατάλληλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 3 Ιουλίου 2011 Author #164 Share 3 Ιουλίου 2011 χμμμμμ καλη ιδεα... θα το κοιταξω και θα ενυμερωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 19 Ιουλίου 2011 #165 Share 19 Ιουλίου 2011 Κανένα νέο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 19 Ιουλίου 2011 #166 Share 19 Ιουλίου 2011 Άμα έχεις μεράκι όλα γίνονται. Πολύ καλή δουλειά και πάνω απ' όλα ψαγμένη. Για το φίλτρο μπορείς να πάρεις τα πλαστικα κουτιά που έχει στο ΙΚΕΑ. Μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο. Έτσι άμα πάρεις 2 μπορείς το δεύτερο να το κόψεις στο ενδιάμεσο και να κρατήσεις τα 2 άκρα, να τα ενώσεις και να βάλεις εκεί ότι υλικό θέλεις. Αυτό μπορείς να το κάνεις με όσα χωρίσματα θέλεις. Φυσικά θα χρειαστούν αρκετές τρύπες για να περνά το νερό. Καλή συνέχεια και αναμένουμε αρκετές φωτογραφίες από κάθε βήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 10 Αυγούστου 2011 Author #167 Share 10 Αυγούστου 2011 και αυτην πολυ καλη ιδεα... δυστηχος και ευτηχος για μενα επεσε πολυ δουλιτσα τον τελευτεο μηνα που την αφησα ετσι οπως ηταν και δεν ειχα χρονο για να την τελιωσω, δεν πειραζει, μολις βρω λιγο χρονο θα την συνεχισω,ετσι και αλιως του χρονου το καλοκαιρι θα την χαρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 11 Αυγούστου 2011 #168 Share 11 Αυγούστου 2011 και αυτην πολυ καλη ιδεα... δυστηχος και ευτηχος για μενα επεσε πολυ δουλιτσα τον τελευτεο μηνα που την αφησα ετσι οπως ηταν και δεν ειχα χρονο για να την τελιωσω, δεν πειραζει, μολις βρω λιγο χρονο θα την συνεχισω,ετσι και αλιως του χρονου το καλοκαιρι θα την χαρω! Το καλό αργεί! Καλή συνέχεια και δουλείες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Αυγούστου 2011 Author #169 Share 11 Αυγούστου 2011 ευχαριστω Πανο! στηριζομαι πανω σου σε οτι αφορα το στησιμο των φυτων μεσα στην λιμνη. στον καταρακτη μπορω να βάλω κατι εκει πανω? ενδιαφερον θα ειχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 11 Αυγούστου 2011 #170 Share 11 Αυγούστου 2011 ευχαριστω Πανο! στηριζομαι πανω σου σε οτι αφορα το στησιμο των φυτων μεσα στην λιμνη. στον καταρακτη μπορω να βάλω κατι εκει πανω? ενδιαφερον θα ειχε... Ναι μπορεις, υπάρχουν διάφορα φυτά που έχω να σου δώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 19 Οκτωβρίου 2011 Author #171 Share 19 Οκτωβρίου 2011 χρωστουσα φωτο!!! το φιλτρο στηριχτηκε σε αυτην την ιδεα... στο 20sec http://www.youtube.com/watch?v=0dfrwwVmiwQ&feature=BFa&list=PL670D593906FF3704&lf=mh_lolz στο 1 σταδιο εχω βιομπαλες στο δευτερο σφουγκαρι και στο 3 βιολογικο υλικο( ελαφροπετρα και λαβα ) στο 4 σταδιο ειναι η αντλια... ενας φιλος μου εφερε φακι και την βαλαμε μεσα..αργοτερα θα βγει.. εχω και ενα ψαρακι απο λιμνη μεσα ... η λιμνη τρεχη με νερο εδω και 4 μηνες και ποτε δεν την ειδα θολη..ειναι κρισταλο απο την 1 μερα που εχει δουλεψει και φενονται τα παντα κατω με λεπτομεριες.. θελω μεσα να βαλω νουφαρα και διαφορα φυτα λιμνης...και φυσικα ψαρακια...θα δουμε τι... θελω ακομη να φτιαξω αρκετα οπως ενα σκιμερ επιφανειας..(βασικο) καποια ξυλινη κατασκευη σαν καπακι για να το βαλω πανω στο φιλτρο.... καποιες λεπτομεριες στον καταρακτη (γιατι φευγει και νερο απο πισω...) η εξοδος της αντλιας πηγενει σε ενα τ οπου δινω στον καταρακτη και απευθειας μεσα. το βραδυ κλεινω την βανα του καταρακτη γιατι κανει πολυ θορυβο που δεν μπορει κανενας να κοιμηθει/// πολυ θορυβο λεμε! αυτα! οταν θα εχω χρονο θα ασχολιθω ξανα για να την τελειωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Οκτωβρίου 2011 #172 Share 21 Οκτωβρίου 2011 Βλέπω μεγάλη πρόοδο!! Ωραίο το φίλτρο, δεν έχεις θέμα με το να σου μπουκώνει συχνά; Από φυτά, δυστυχώς δεν τα κατάφερα τότε, κάτσε να μπει η άνοιξη και θα πάρεις από τα φρέσκα Πιστεύω θα γίνει ακόμη πιο ωραία! Έχεις μεράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 21 Οκτωβρίου 2011 #173 Share 21 Οκτωβρίου 2011 μπραβο ρε Σακη.πολυ ωραια πραγματα βλεπω.να σαι καλα να τα χαιρεσαι τα δημιουργηματα σου.οσο αναφορα την δουλεια μακαρι να εχουμε γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα.καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 21 Οκτωβρίου 2011 #174 Share 21 Οκτωβρίου 2011 Χρυσοχέρης όπως πάντα Σάκη!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 21 Οκτωβρίου 2011 Author #175 Share 21 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω παιδες! οχι δουλευει 4 μηνες και δεν το εχω καθαρισει ποτε...αλλα και να χρειαστει ειναι πολυ ευκολο..τραβαω εξω την κατασκευη που εχω φιαξει που εχω μεσα το μπλε σφουγκαρι και καθαριζω μονο αυτο.... η μελετη εγινε για να μου κανει την ζωη και την συντηριση ευκολη! Πάνο δεν πειραζει! θα περιμενω απο τα φρεσκα! μεχρι τοτε ισως περασω και γω απο αθηνα! ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια! απο κατικους τι μου προτηνεται? και τι επιλογες εχω στα 2 κιβικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος