Panos1990 15 Απριλίου 2011 #51 Share 15 Απριλίου 2011 Αυτά είναι!! Άμα θες βοήθεια πες μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 15 Απριλίου 2011 #52 Share 15 Απριλίου 2011 καλη συνεχεια με την λιμνη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Απριλίου 2011 #53 Share 15 Απριλίου 2011 Τι θα βαλεις τελικα στον πατο? Μπετο που εγραψες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 15 Απριλίου 2011 Author #54 Share 15 Απριλίου 2011 λεω να καταληξω στο λιντερ...αρα θα αφησω το χωμα οπως ειναι... το βλεπω σαν καλυτερη λυση διοτη αν μου γυρισει το μυαλο του χρονου και θελω να την μεγαλωσω κιαλο να μην σπαω κιαλα μπετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 27 Απριλίου 2011 Author #55 Share 27 Απριλίου 2011 λοιπον ασχολιθηκα λιγο αυτες της μερες με την λιμνη ... μερικες φωτο απο την εξεληξη και το φιλτρο που εφτιαξα με ενα βαρελακι καπου στα 60 λιτρα νομιζω λαβα - ελαφροπετρα - και ποματα απο σαμπανιες χρησιμοποιηθηκαν για βιολογικο υλικο στην ανλια εκανα κατι σαν προφιλτρο ωστε να καθαριζω μονο αυτο και να μην ανοιγω το βαρελακι... εκανα με αυτο τον τροπο το φιλτρο ωστε σε περιπτωση διακοπης ρευματος να μην αδιασει το νερο απο το βαρελακι μεσα , και για να μην κανει αναροφηση απο την σωληνα εκανα μια τρυπα στο επανω μερος της σωληνας με ενα τρυπανακι οπως βλεπετε στην παρακατω φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 29 Απριλίου 2011 Author #56 Share 29 Απριλίου 2011 λοιπον η συνεχεια για να δειτε τι ακριβως σκευτομαι... φυσικα η πλατη της λιμνης θα γεμησει με ζαρτινιερες και φυτα τα οποια θα καλυπτουν και το φιλτρο τυπου baki, μεσα στην Φ100 σωληνα θα γεμησω με ψιλη λαβα για περισσοτερη βιολογια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 29 Απριλίου 2011 #57 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) Φοβερός Συνέχισε την καλή δουλειά Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 29 Απριλίου 2011 Author #58 Share 29 Απριλίου 2011 ευχαριστω Πανο να σαι καλα! με πολλα φυτα στην πλατη και μεσα θα δειξει πολυ ομορφη πιστευω, τι φυτα μπορω να βάλω μεσα στην λιμνη εκτος απο νουφαρα και παπυρους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 29 Απριλίου 2011 #59 Share 29 Απριλίου 2011 Πάντος και στην δικιά μου λιμνούλα μόνο πάπυρο και νούφαρο έχω. Είχα πάει σε κάποιο φυτώριο και είχαν και άλλα 2. Δεν θυμάμαι όμως τα ονόματα. Τώρα για την πλάτη… διαβάζω ότι υπάρχουν φυτά που είναι εκτός νερού (emersed) αλλά οι ρίζες τους είναι μέσα στο νερό. Πιστεύω ότι αυτά τα φυτά θα είναι ότι το καλύτερο. Τα ψάχνω και εγώ τώρα για να βάλω στον καταρράκτη μου (π.χ. Parrot feather, Hydrocotyle verticillata κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 29 Απριλίου 2011 #60 Share 29 Απριλίου 2011 ευχαριστω Πανο να σαι καλα! με πολλα φυτα στην πλατη και μεσα θα δειξει πολυ ομορφη πιστευω, τι φυτα μπορω να βάλω μεσα στην λιμνη εκτος απο νουφαρα και παπυρους? Παρα πολλα που δεν ξερω ονοματα Μερικα ειναι: Iris Typha Pontederia Butomus Έχω κάποια στην λίμνη αν θες να σου φέρω κλαδέματα Και όποιος άλλος θέλει παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 29 Απριλίου 2011 Author #61 Share 29 Απριλίου 2011 ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδες! Πανο αν μπορεις να μου στηλεις θα σου ειμαι υποχρεως! ευχαριστω και παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 29 Απριλίου 2011 #62 Share 29 Απριλίου 2011 ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδες! Πανο αν μπορεις να μου στηλεις θα σου ειμαι υποχρεως! ευχαριστω και παλι! Τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 29 Απριλίου 2011 #63 Share 29 Απριλίου 2011 Η λιμνη σου ειναι πιο ωραια τωρα μου αρεσει το κενο που αφησες στην πλατη της λιμνης .Ξερεις περιπου το κοστος της λιμνης σου ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 29 Απριλίου 2011 #64 Share 29 Απριλίου 2011 Παρα πολλα που δεν ξερω ονοματα Μερικα ειναι: Iris Typha Pontederia Butomus Έχω κάποια στην λίμνη αν θες να σου φέρω κλαδέματα Και όποιος άλλος θέλει παιδιά Αμα εμενες Λαρισα θα ηθελα εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 29 Απριλίου 2011 #65 Share 29 Απριλίου 2011 Η λιμνουλα παντος ειναι ΤΟΠ μπραβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 29 Απριλίου 2011 Author #66 Share 29 Απριλίου 2011 ευχαριστω nio92!!! το κοστος της λιμνης ειναι 40 ευρο το λαινερ, 15 ευρο ελαφροπετρα- λαβα - τσιμεντο - αμμο . το βαρελακι το ειχα και τα υδραυλικα. πολυ δουλεια ομως! νανε καλα ο nickest που με βοηθησε με το φορτομα των μπαζων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 30 Απριλίου 2011 #67 Share 30 Απριλίου 2011 δηλαδη μονο 55 ευρω??και τις πετρες ποσο τις πηρες>???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Απριλίου 2011 Author #68 Share 30 Απριλίου 2011 της πετρες απο το βουνο! γεματο ειναι ενα μικρο update απο την σημερινη εργασια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 30 Απριλίου 2011 #69 Share 30 Απριλίου 2011 (edited) Αναριχχώμενα θα μπουν στις πάνω ζαρντινιέρες; κάτι ωραιο πάει να γίνει Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2011 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Απριλίου 2011 Author #70 Share 30 Απριλίου 2011 ναι κατι σαν κησος που δεν ριχνει τα φυλα του! θελω να το κανω ζουγκλιτσα και να καλυπτουν οι ατελειες. μπολικα φυτα μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 30 Απριλίου 2011 #71 Share 30 Απριλίου 2011 Τσεκαρε το φυτό αμπέλωπας, θα σ' αρέσει νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Απριλίου 2011 Author #72 Share 30 Απριλίου 2011 το εχω μπροστα στο σπιτι.. http://www.antemisaris.gr/product.aspx?iid=3104 ριχνει τα φυλα του ομως και θα εχω προβλημα... εχω ενα στο μυαλο μου...δεν θυμαμε πως λεγεται. ευχαριστω για τον χρονο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 30 Απριλίου 2011 #73 Share 30 Απριλίου 2011 Επισης τωρα που το ειδα πισω εκει που εχεις τους σωληνες με τον καταραχτη γιατι δεν το καλυπτεις με πετρς???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Απριλίου 2011 Author #74 Share 30 Απριλίου 2011 απο μπροστα θα βαλω φυτα οπως παπυρους και στης ζαρτινιερες αναρηχομενους κησους που θα πεφτουν προς τα κατω- πανω.. οι σωλινες δηλαδη θα καληφτουν και οι αλλη ατελεια υπαρχει. ειπα να μην το φορτοσω κιαλη πετρα, αργοτερα βεβαια βλεπουμε και κανουμε! μου αρεσει να ακουω γνωμες! ολες καλοδεχουμενες! το ξυλο σας αρεσε? μακαρι να βρω ενα μεγαλο να το βαλο περα περα να μην φενετε η τσιμεντοκολονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Απριλίου 2011 Author #75 Share 30 Απριλίου 2011 θα ηθελα να ρωτησω τα εξεις... αλαγες στην λιμνη νερου χρειαζονται? προσθετουμε μονο αυτο που εξατμηζεται? αν το βραδυ κλεινει η αντλια λογο θορυβου του καταρακτη εχουμε ζημια στην φιλτρανση? το βροχινο νερο κανει κακο? μερικα απο τα σημαντικα ερωτιματα που εχω και δεν τα εχω ρωτισει ποτε.... ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος