panagiwths 14 Δεκεμβρίου 2010 Author #76 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Δεν αισθανομαι οτι μου γινεται επιθεση για αυτο και γραφω.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ειναι οτι αυτος εναγωνιως ζητουσε λυση και μαλιστα εγραψε <τα εχω γραψει ολα τι αλλο θελετε> περιμενατε να εκδηλωθει πληρως η Ασθενεια για να απαντησετε.Ειναι θεμα φιλοσοφιας.Να κανουμε ενα σεμιναριο για Αρχαριους πως κρινουμε εαν ενα ψαρι ειναι σε καλη κατασταση η οχι,(παροτι ο καθενας χομπυστας σε οτι επιπεδο ειναι μπορει να διακρινει σε τι κατασταση ειναι το ψαρι αλλοστε με αυτο το κριτιριο τα αγοραζει!) ΥΓ.τα ΨΑΡΙΑ του φιλου ηταν σε καλη κατασταση. πετρος αυτο δεν το εχω γραψη <τα εχω γραψει ολα τι αλλο θελετε> μποριτε να το τσεκαρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 14 Δεκεμβρίου 2010 Author #77 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 θερμοκρασια 29 ph6.8 kh.1 NH4.0 NH3.0 NO.3 δεν βαζο για τι εχι ληξη και δεν ξερω αν θα ειναι σωστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 14 Δεκεμβρίου 2010 #78 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 GH ? χαμηλό kh έχει με τέτοιο Ph .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 14 Δεκεμβρίου 2010 Author #79 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 αυτο το ph βγαζο στα 50λτ νερου απο α/ο βαζο 5λτ νερο βρισης αν βαλο περισοτερο βρισης θα ανεβη το ph Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 14 Δεκεμβρίου 2010 #80 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 8|12 δηλαδη 4 μερες με προβλημα εγραφες αφου θελεις ακριβως και οχι το νοημα <Τωρα το θεμα ειναι τι κανω> που δειχνει την αγωνια σου για περεταιρω εξελιξη η κανω λαθος. πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 15 Δεκεμβρίου 2010 Author #81 Share 15 Δεκεμβρίου 2010 αν και δεν καταλαβα τι ακριβος με ρωτας φιλε πετρο μετα απο τις απαντησης ολον και απο δικη μου ερευνα καταληξα στο σιμπερασμα οτι ειναι βραχνιοσκολικες η βακτιριακι μοληνση και μετα ρωτησα τι κανο απο εδο και περα μπορη να μην το διατηποσα σωστα και ναι πιστευο οτι οσο πιο γρηγορα προχωρισουμε σε καπιες ενεργιες κατα καπιας ασθενιας τοσο καλητερα ειδηκα οση ειναι μακρια και δεν εχουν τι δινατοτιτα να βρουν τα καταληλα φαρμακα αμεσος και να μιν ξεχναμε οτι μερικες ασθενιες εχουν ραγδεα εξελιξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 15 Δεκεμβρίου 2010 #82 Share 15 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 18 Δεκεμβρίου 2010 Author #83 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 GH ? χαμηλό kh έχει με τέτοιο Ph .... περιμένω απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος