Aiolos 5 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Μία νεαρή καθηγήτρια, διορθώνοντας τα γραπτά στο φροντιστήριο, ξεχάστηκε και με τρόμο διαπίστωσε ότι η ώρα πήγε έντεκα (το βράδυ). Μπαίνει σε ένα λεωφορείο, όπου μέσα ήταν μόνο ο οδηγός του, και πάει και κάθεται ακριβώς στο κάθισμα πίσω από τον οδηγό, για να νιώσει περισσότερη ασφάλεια. Όμως, στην πρώτη στάση, ο οδηγός γυρνά και την κοιτά και της λέει με ψυχρή φωνή: «Ηλίθια»!!! Η γυναίκα τρομοκρατείται, σηκώνεται και πατάει το κουμπί για την επόμενη στάση, προκειμένου να γλιτώσει από τον οδηγό. Αυτός συνεχίζει την πορεία, την κοιτάζει ταυτόχρονα από τον καθρέφτη με άγριο βλέμμα, η γυναίκα νιώθει τον τρόμο να την πλημμυρίζει! Μέχρι που στην επόμενη στάση, ο οδηγός γυρνά, της ρίχνει ακόμη ένα εγκληματικό βλέμμα και αναφωνεί: «Πατήθια»!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 5 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Ποοολυ καλο Κ ενα απο'μενα Παει ενας σε ενα γιατρο κ λεει" -Γιατρε μου εχω αμνησια -Τι εχεις????? -Τι εχω? Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2010 - John...0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος