haf 4 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2010 Σημερα αγορασα δυο φυτα για το ενυδρειο απο μεγαλη αλυσιδα pet τα οποια μαζι με καποια λλα γνωστα σε εμενα ηταν σε νερο. Τα φυτά ειναι acorus gramineus και Alternanthera bettzickiana red Διαπιστωσα οταν τα εψαξα στο Goοgle Οτι δεν ειναι φυτα για ενυδρειο.!!! Αν τα αφησω υπάρχει κινδυνος για το ενυδρειο μου? η πρεπει να τα βγαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 4 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Αν τα αφησω υπάρχει κινδυνος για το ενυδρειο μου? η πρεπει να τα βγαλω? Απλά θα σαπίσουν αν τα αφήσεις μέσα. Σε πολλά μαγαζιά γίνεται αυτό. Να πουλάνε φυτά υδρόφιλα για υδρόβια! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=43368 Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2010 - psarouklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2010 Το acorus gramineus μπορείς να μου το δώσεις να το βάλω στην λίμνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 5 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 5 Δεκεμβρίου 2010 Το acorus gramineus μπορείς να μου το δώσεις να το βάλω στην λίμνη Τα εβγαλα, μπηκαν στην συκευασια τους και αυριο θα τα παραδωσω στο καταστημα. Ο πωλητης ηταν ευγενικός αλλα ουτε και εκεινος ηξερε οτι δεν ηταν φυτα ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος