Jump to content

Μικρα κιχλιδια!!

maruska

Recommended Posts

Γεια σας! :thumbup: εμμ τελικα απο παλια ακομα οπως σας ειχα πει η μητερα κιχλιδα ειχε φουσκωμενο στομα και τωρα το ενυδρειο εχει 11 μικρα κιχλιδακια :bigemo_harabe_net-117: Θα ηθελα να μαθω σε ποσο καιρο θα μεγαλωσουν και ποτε θα αρχισουν να παίρνουν χρωμα!! ευχαριστω :thumbup:

πολλα παιζουν ρολο στην γρηγορη αναπτηξη του καθε ψαριου, το κυριοτερο ειναι το μεγεθος του ενυδριου, σιγα σιγα θα μεγαλοσουν!

Η μια ειναι οπως στην φοτο και η αλλη μοβ στην φοτο :thumbup::thumbup:

Στη φοτο εναι η Labidohromis Αλλα η θηλυκια του δεν ειναι μοβ,και τα μωρα του σχεδον αμεσως περνουν τα χρωματα τους.Μηπως ειναι υβριδια?

πολλα παιζουν ρολο στην γρηγορη αναπτηξη του καθε ψαριου, το κυριοτερο ειναι το μεγεθος του ενυδριου, σιγα σιγα θα μεγαλοσουν!

Λοιπον το ενυδρειοο ειναι 300 λιτρα... :thumbup:

post-20854-1291463605_thumb.jpg

Στη φοτο εναι η Labidohromis Αλλα η θηλυκια του δεν ειναι μοβ,και τα μωρα του σχεδον αμεσως περνουν τα χρωματα τους.Μηπως ειναι υβριδια?

Επειδη ειμαι αρχαρια δεν ξερω και πολλα :thumbup: παντως το κιτρινο ειναι αυτο που ειχε γεματο στομα..

εχεις πολλα λιτρα, αλλα καλο ειναι να ξεφορτωθεις ολα τα διακοσμητικα φυτα και τα υπολυπα που δεν κανουν φυσικο το ενυδριο, σκοπος ειναι να απομονοσουμε ενα κοματι της φυσης στο ενυδριο μας ωστε να το βλέπουμε και να το χερομαστε, χρειαζετε ψιλη αμμος κατο και πετρες ωστε να δημιουργουν κρυψώνες, αν βέβαια θες και εσυ , τα παιδια εδω μεσα ειναι ολα προθυμα να σου υποδειξουν βήμα βήμα τι να κανεις ....

παρε μερικες ιδεες απο αυτα τα ενυδρια

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28495

μπορεις να τα καταφέρεις πολυ ανετα με πολυ μικρο κοστος!

Επειδη ειμαι αρχαρια δεν ξερω και πολλα :thumbup: παντως το κιτρινο ειναι αυτο που ειχε γεματο στομα..

Εχεις μονο 2 ψαρακια μεσα?γιατι στην φοτο βλεπω ενα Pseudotropeus.Tοτε η θηλυκια ειναι η Λαμπιντοο.Βγαλε μια φοτο με το αρσενικο να δουμε τι ειναι :thumbup:

παρε μερικες ιδεες απο αυτα τα ενυδρια

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28495

μπορεις να τα καταφέρεις πολυ ανετα με πολυ μικρο κοστος!

Σε ευχαριστω πολυυ...αυτη η φοτο που εβαλα ειναι λιγο παλια στο ενυδρειο τωρα εχω ΠΠΑΑΑΡΑ πολλες πετρεςς και γενικα κρυψωνες

Σε ευχαριστω πολυυ...αυτη η φοτο που εβαλα ειναι λιγο παλια στο ενυδρειο τωρα εχω ΠΠΑΑΑΡΑ πολλες πετρεςς και γενικα κρυψωνες

ανεβασε μας καμια φωτο τοτε να το χαρούμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...