thanos459 4 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα σας συμφορουμιτες,,,,θελω να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχει τοποθετησει ριζες redmoor wood στην οροφη του ενυδρειου του και επισης τι διαπιστωσε στο μερος του ξυλου που βρισκεται εκτος νερου...ρωταω γιατι αγορασα 2 ριζες...τις εδεσα καλα με δεματικα και 3 μερες τωρα ειναι μια χαρα...σημερα ομως ειδα κατι ασπρα μικρα σημαδακια μου μοιαζουν με μυκητες,,,αλλα μονο στο τμημα του ξυλου που ειναι εκτος νερου....το υπολοιπο ξυλο εντος ενυδρειου μια χαρουλα,,,, να σημειωσω οτι τις ριζες τις εβρασα και τις αφησα και μια μερα σε κουβα με νερο και αντιχλωριο,,,αυτα τα ολιγα,,,το απογευμα ανεβαζω και φωτο,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 4 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2010 Συνήθης φαινόμενο το είχα και εγώ σε κάποια φάση θα φύγει, αν όχι εδώ είμαστε μας ενημερώνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 4 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΗΣΤΑΡΑ για οσους δεν καταλαβαν ,,,ο χρωματισμος παει για το αβαταρ του χρηστου ,,,που τυνχανει να κατεχει ο αδερφος μου το ιδιο ψιτακοειδες,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος