anemodouras 3 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια 8α ηθελα την αποψη σας και αργοτερα ισως και την βοηθεια σας.Για να ειμαι ειλικρινής δεν εχω να διαθεσω πολλα χρήματα αλλα αρκετο μερακι και ενθουσιασμο. Ενδιαφερομαι να αγορασω 1 ενυδρειο των 40 λιτρων και να δημιουργησω το δικο μου nano reef.Θα ηθελα αν μπορείτε να μου πείτε ποσο 8α στοιχησει συνολικα η προσπαθεια μου και το μηνιαίο κοστος του.Δεν με ενδιαφερει να δημιουργησω κατι πολυπλοκο, απλα θελω να ειναι ομορφο και ζωντανο.Ειμαι ανοιχτος στο να ακουσω τις συνβουλες και τις παρατηρησεις σας.Ειμαι αρχαριος και οτι συμβουλη μου δωσετε θα με βοηθησει πραγματικα.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Φυσικά και αξίζει φίλε μου, τη στιγμή που διαθέτεις μεράκι. Αν θες δες εδώ... www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50474 ....κάποιες προτάσεις που σίγουρα θα αναπτερώσουν την επιθυμία σου. Το άρθρο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά απ όσα θα δεις δεν χρειάζονται και πολλά χρήματα !!! Όταν θα ολοκληρωθεί, κάτι που θα γίνει σύντομα, θα έχεις ένα πλήρη οδηγό από το Α έως το Ω... (αγγλιστί Α-Ζ) ...και καλώς ήρθες !!! Έγινε επεξεργασία 3 Δεκεμβρίου 2010 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
anemodouras 3 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Φυσικά και αξίζει φίλε μου, τη στιγμή που διαθέτεις μεράκι. Αν θες δες εδώ... www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50474 ....κάποιες προτάσεις που σίγουρα θα αναπτερώσουν την επιθυμία σου. Το άρθρο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά απ όσα θα δεις δεν χρειάζονται και πολλά χρήματα !!! Όταν θα ολοκληρωθεί, κάτι που θα γίνει σύντομα, θα έχεις ένα πλήρη οδηγό από το Α έως το Ω... (αγγλιστί Α-Ζ) ...και καλώς ήρθες !!! Σε ευχαριστω παρα πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος