olumpiakos759 3 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 τι ειναι αυτο? συνηθως βγαζουνε ασπρα αυτο πρωτη φορα το βλεπω ειναι κατι ανυσυχιτηκο???????(το πορτοκαλι απο κατω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 3 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Αν και δεν φαίνεται καθόλου καθαρά μοιάζει με σκουλήκι. Ξύνεται καθόλου το ψάρι ? Από αναπνοή πως πάει ? Δες και εδώ Έγινε επεξεργασία 3 Δεκεμβρίου 2010 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Τι τροφη ταιζεις φιλε μου; Το ψαρι ειναι φυτοφαγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 3 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Αν και δεν φαίνεται καθόλου καθαρά μοιάζει με σκουλήκι. Ξύνεται καθόλου το ψάρι ? Από αναπνοή πως πάει ? Δες και εδώ ναι ξυνεται απο αναπνωη δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Βαλε αν ειναι ευκολο μια καθαρη φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 3 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Βαλε αν ειναι ευκολο μια καθαρη φωτογραφια τωρα δεν εχει ποσ ρε παιδι μου κανει κακακια απλα δεν εινε ασπρα ητανε σαν πορτοκαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 τωρα δεν εχει ποσ ρε παιδι μου κανει κακακια απλα δεν εινε ασπρα ητανε σαν πορτοκαλι Τα ασπρα ειναι θεμα............. Ποια τροφη ταιζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 3 Δεκεμβρίου 2010 Author #8 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Τι τροφη ταιζεις φιλε μου; Το ψαρι ειναι φυτοφαγο. παμφαγω πρεπει να ειναι κιχλιδα εινε tetra cichlid shrimp sticks το ταιζω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 3 Δεκεμβρίου 2010 Author #9 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Τα ασπρα ειναι θεμα............. Ποια τροφη ταιζεις; tetra ciclid shrimp sticks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Το ψαρι αυτο θελει τροφη φυτικη. Ειναι mbuna της λιμνης Malawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 3 Δεκεμβρίου 2010 Author #11 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Το ψαρι αυτο θελει τροφη φυτικη. Ειναι mbuna της λιμνης Malawi. το tetra pro κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 3 Δεκεμβρίου 2010 #12 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Αν τα περιττώματα είναι λευκά ή έντονο κόκκινο και δεν είναι κάποιο είδος παράσιτου τότε πιθανώς έχουμε κάποια εσωτερική πάθηση λόγω της κακής διατροφής (ή κάποια άλλη μόλυνση). Η Tetra pro κάνει μόνο εκείνη με το πράσινο καπάκι (που είναι υψηλής περιεκτικότητας σε φυτική πρωτεΐνη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 3 Δεκεμβρίου 2010 Author #13 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Αν τα περιττώματα είναι λευκά ή έντονο κόκκινο και δεν είναι κάποιο είδος παράσιτου τότε πιθανώς έχουμε κάποια εσωτερική πάθηση λόγω της κακής διατροφής (ή κάποια άλλη μόλυνση). Η Tetra pro κάνει μόνο εκείνη με το πράσινο καπάκι (που είναι υψηλής περιεκτικότητας σε φυτική πρωτεΐνη). και τη με συμβουλεβεις να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 3 Δεκεμβρίου 2010 #14 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχήν τα ταϊζεις με κατάλληλη τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες ή σπιρουλίνα και όχι απλές τροφές γενικής χρήσης. Και να παρακολουθείς το ψάρι να δούμε πως θα πάει. κατά τη γνώμη μου για τέτοια ψάρια εξαιρετικές τροφές είναι 1. tropical super spirulina forte 36% 2. ocean nutrition cichlid veggi flakes 3. ocean nutrition spirulina flakes 4. omega one super veggie kelp flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Δεκεμβρίου 2010 #15 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχήν τα ταϊζεις με κατάλληλη τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες ή σπιρουλίνα και όχι απλές τροφές γενικής χρήσης. Και να παρακολουθείς το ψάρι να δούμε πως θα πάει. κατά τη γνώμη μου για τέτοια ψάρια εξαιρετικές τροφές είναι 1. tropical super spirulina forte 36% 2. ocean nutrition cichlid veggi flakes 3. ocean nutrition spirulina flakes 4. omega one super veggie kelp flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 3 Δεκεμβρίου 2010 Author #16 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχήν τα ταϊζεις με κατάλληλη τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες ή σπιρουλίνα και όχι απλές τροφές γενικής χρήσης. Και να παρακολουθείς το ψάρι να δούμε πως θα πάει. κατά τη γνώμη μου για τέτοια ψάρια εξαιρετικές τροφές είναι 1. tropical super spirulina forte 36% 2. ocean nutrition cichlid veggi flakes 3. ocean nutrition spirulina flakes 4. omega one super veggie kelp flakes ok σε ευχαριστω πολλυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος