Aiolos 3 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη που χρησιμοποιεί όζον και έχει ηλεκτρόδιο για REDOX ? Θέλω να το συγκρίνω με το δικό μου, διότι μ ένα φορητό που το σύγκρινα, έχουν μεγάλη διαφορά και δεν ξέρω ποιο λέει "αλήθεια" !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 3 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Χα χα χα χα Καλώς ήρθες στον κόσμο του redox. 1. Τα ηλεκτρόδια θέλουν 1 φορά στις 30 - 45 μέρες να τους βάλεις χεράκι. Ένα στεγνό καθάρισμα με ένα μαλακό πανάκι. 2. Καλιμπράρισμα στα 470 mV κάθε 3 μήνες. Θέλει υπομονή. 3. Μην ξεχνάς ότι κάνει αρκετές ώρες να φτάσει στη σωστή ένδειξη. Αν θες να κάνεις συγκρίσεις πρέπει πρώτα να τα καλιμπράρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Ax τι να κάνω ο έρημος !!! Μέχρι να μάθω είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 4 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Χα χα χα χα Καλώς ήρθες στον κόσμο του redox. 1. Τα ηλεκτρόδια θέλουν 1 φορά στις 30 - 45 μέρες να τους βάλεις χεράκι. Ένα στεγνό καθάρισμα με ένα μαλακό πανάκι. 2. Καλιμπράρισμα στα 470 mV κάθε 3 μήνες. Θέλει υπομονή. 3. Μην ξεχνάς ότι κάνει αρκετές ώρες να φτάσει στη σωστή ένδειξη. Αν θες να κάνεις συγκρίσεις πρέπει πρώτα να τα καλιμπράρεις. Στα 470 MV δεν είναι πολύ; Απο ότι εγω τουλάχιστον γνωρίζω της AmericanMarine γιά Pin Point, τα υγρά δίνουν καλιμπράρισμα στα 400 MV. Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2010 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος