coffeman 11 Δεκεμβρίου 2010 #51 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ παιδιά προχθές που πέρασα από την Αθηνών-Λαμίας για να πάω στα Αφίδνες για δουλειά... (500 μέτρα μετά τα διόδια ) Χρησιμοποίησα την μέθοδο "δεν πληρώνω διόδια" "Ο αριθμός κυκλοφορίας μου είναι ο τάδε..." "Όχι δεν υπογράφω τίποτα ο αριθμός μου είναι ο τάδε... ξανά" "Τότε θα ανοίξω μόνος μου, δεν πληρώνω" Κατέβηκα έσπρωξα την μπάρα που τσακίστηκε Και με τον ήχο της σειρήνας πέρασα και πήγα στην δουλειά μου!!! Και το ίδιο στο γυρισμό για το σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Δεκεμβρίου 2010 #52 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Πως αισθάνθηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 10 Ιανουαρίου 2011 #53 Share 10 Ιανουαρίου 2011 (edited) δεν ξέρω άμα έχετε ακούσει τι έχει γίνει με τα διόδια τώρα........Το πολύ ωραίο πολιτικό μας σύστημα για άλλη μια φορά φρόντισε για μας τους<< λίγους πολίτες που έχουν να πληρώσουν>> τα <<νόμιμα>> ιδιωτικά διόδια ......Έφτιαξε έναν πολύ ωραίο νόμο .Σε γενικές γραμμές θα σας τον περιγράψω αλλά θα προσπαθήσω βέβαια να σας τον βρω για να δείτε σε τι καθεστώς <<νομιμότητας>> ζούμε.Ο νόμος αυτός με λίγα λόγια λέει ότι όσοι δεν πληρώνουν στα ιδιωτικά διόδια θα έχουν πρόβλημα μελλοντικά με την φορολογική τους δήλωση.Δλδ η κυβέρνηση προασπίζεται και με νόμο τα τα συμφέροντα των ιδιωτικών διοδίων που όπως όλοι ξέρουμε τα διόδια είναι παράνομα αφού είναι αντισυνταγματικά.Με αυτό τον τρόπο μπαίνει το κράτος μπροστά και αντί αυτή η αντιπαράθεση αυτή να είναι μεταξύ πολιτών και ιδιωτικών διοδίων γίνεται αντιπαράθεση πολιτών κράτους.Φυσικά και αυτό είναι αντισυνταγματικό και παράνομο.Φυσικά δεν θα το αφήσουμε έτσι και η υπόθεση θα πάει στο ΣΤΕ όπου θα δικαιθούμαι.Όλα αυτά φυσικά δεν τα λέω για να αποτρέψω την μη πληρωμή των παράνομων διοδίων αλλά τα λέω για συνεχίσουμε την δίκαιη προσπάθεια και στο τέλος να δικαιωθούμε Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Ιανουαρίου 2011 #54 Share 10 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τι λένε οι πολιτικοί πάντως την Κυριακή έγινε χαμός... http://diodiastop.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Ιανουαρίου 2011 #55 Share 10 Ιανουαρίου 2011 (edited) Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2011 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 10 Ιανουαρίου 2011 #56 Share 10 Ιανουαρίου 2011 (edited) Δεν ξέρω τι λένε οι πολιτικοί πάντως την Κυριακή έγινε χαμός... http://diodiastop.blogspot.com/ είχες πάει?Θα ήταν ωραία να μας μεταφέρεις τις εμπειρίες σου Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Ιανουαρίου 2011 #57 Share 10 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχώς όχι.Την επόμενη θα το προσπαθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 10 Ιανουαρίου 2011 #58 Share 10 Ιανουαρίου 2011 (edited) επίσης άμα δείτε στο τέλος του video που ανέβασε ο fotisgt << καθόλου τυχαίο όπως το προσπερνάει >> λέει ότι οι εταιρίες σε συνεργασία με το υπουργείο (άμα κατάλαβα καλά) θα φωτογραφίζουν τους <<παραβάτες>>.Πράγμα επίσης παράνομο καθώς καμία ιδιωτική εταιρία δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό το πράγμα αφού πρόκειται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και όλα αυτά με ευλογίες του υπουργείου Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 10 Ιανουαρίου 2011 #59 Share 10 Ιανουαρίου 2011 ...το πραγμα εχει ξεφυγει ειδικα στα καυσιμα!! ..δεν μπορει να πληρωνεις τοσα πολλα χρηματα ...πριν απο δυο χρονια που πηγαινα τακτικα Σερρες εδινα καπου στα 25 ευρω πηγαινε ελα και κανενα 80αρι στις βενζινες! ...αυτα τα χρηματα πηγαινουν σε ιδιοτες και δεν ειναι ανταποδοτικα σε εμας!! ..σημερα μου ηρθε η ΔΕΗ στο γραφειο και καθαρη καταναλωση ειχα καπου στα 40 ευρω και με τα τελη του δημου ...ακουσων ..ακουσων εφτασε τα 70 ευρω +30 ευρω 12.000 δραχμες!!! ....ουτε στο σπιτι σου δεν μπορεις να μενεις πια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 10 Ιανουαρίου 2011 #60 Share 10 Ιανουαρίου 2011 Περασα εχθες απο τα Μαλγαρα....Οταν ειδα τον κοσμο απο μακρυα, τρομαξα,νομιζα οτι κατι ειχε γινει. Πλησιαζοντας τα νοηματα με τα χερια για να φυγω χωρις να πληρωσω με ανακουφισαν....οχι για τα λεφτα που γλιτωσα αλλα για το οτι δε συνεβαινε τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 11 Ιανουαρίου 2011 #61 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Χαμός σε διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών! Ειδικά στις Αφίδνες έγινε χαμός!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 11 Ιανουαρίου 2011 #62 Share 11 Ιανουαρίου 2011 το πράγμα γίνεται όλο και πιο σοβαρό σήμερα οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη θύρα 4 βγάλανε ανακοίνωση ο κόσμος που θα πάει το Σ/Κ για τον αγώνα στον Βόλο να μην πληρώσει διόδια και περιέχει αναλυτικά οδηγίες για το πως να μην πληρώσουμε.....Επίσης σήμερα συλλάβανε το ηθοποιό και δήμαρχο Α. Γκλέτσο επειδή τόλμησε να φτιάξει παράδρομο στο ύψος των διοδίων για να μην πληρώνει ο κόσμος(τα σχόλια περιττά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 11 Ιανουαρίου 2011 #63 Share 11 Ιανουαρίου 2011 (edited) το πράγμα γίνεται όλο και πιο σοβαρό σήμερα οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη θύρα 4 βγάλανε ανακοίνωση ο κόσμος που θα πάει το Σ/Κ για τον αγώνα στον Βόλο να μην πληρώσει διόδια και περιέχει αναλυτικά οδηγίες για το πως να μην πληρώσουμε.....Επίσης σήμερα συλλάβανε το ηθοποιό και δήμαρχο Α. Γκλέτσο επειδή τόλμησε να φτιάξει παράδρομο στο ύψος των διοδίων για να μην πληρώνει ο κόσμος(τα σχόλια περιττά) εν τω μεταξυ δεν εφτιαξε παραδρομο, ανοιξε απλα τον προηγουμενο που υπηρχε και τον εκλεισαν απο την επειχηρηση των διοδιων μολις εβαλαν και τα διοδια.... εχουνε γινει ολα μπ....... πια.... Έγινε επεξεργασία 11 Ιανουαρίου 2011 - pozeras13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 11 Ιανουαρίου 2011 #64 Share 11 Ιανουαρίου 2011 εν τω μεταξυ δεν εφτιαξε παραδρομο, ανοιξε απλα τον προηγουμενο που υπηρχε και τον εκλεισαν απο την επειχηρηση των διοδιων μολις εβαλαν και τα διοδια.... ακόμα χειρότερα που υπήρχε και τον είχαν κλείσει (δεν το ήξερα ότι υπήρχε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Ιανουαρίου 2011 #65 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Ελπίζω να καταλαβαίνετε πλέον οτι η λειτουργία τους είναι παράνομη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Ιανουαρίου 2011 #66 Share 23 Ιανουαρίου 2011 (edited) ορίστε μια ωραία δικαιολογία για να μην πληρώνεται διόδια και ορίστε μια συνέντευξη του Γκλέτσου στο ραδιόφωνο για τα γνωστά γεγονότα Έγινε επεξεργασία 23 Ιανουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 23 Ιανουαρίου 2011 #67 Share 23 Ιανουαρίου 2011 Αντε να δουμε το κηνιμα να βαζει χερι και σε Μεσα Μαζικης Μεταφορας και παγια για ΕΡΤ (αυτη γιατι δεν την πουλανε επιτελους?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #68 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Φώτη και όλοι εμείς που το έχουμε πράξει να περάσουμε χωρίς να πληρώσουμε, είμαστε τσαμπατζίδες!!! Το ακούς? Είσαι τσαμπατζής που πληρώνεις φορολογία στο θεό! Είσαι τσαμπατζής που δεν τους πληρώνεις από το στέρημα των παιδιών σου για να οδηγούν τα δικά τους παιδιά Πόρσε!!! Κι επειδή αυτοί δεν πρόκειται να κόψουν από την Πόρσε, αν συνεχίσεις να περνάς χωρίς να πληρώνεις, τότε θα αυξήσουν και άλλο τα διόδια, έτσι ώστε οι λίγοι σοβαροί Έλληνες που πληρώνουν να φτάσουν στο σημείο να μην μπορούν να έχουν αμάξι για να πληρώνουν διόδια και στο τέλος θα μας βάλουν διόδια και στα πεζοδρόμια! Το ακούς Φώτη? ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ!!! Ρέππας: «Τσαμπατζήδες όσοι δεν πληρώνουν διόδια» Με αυτόν τον χαρακτηρισμό σχολίασε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Μεταφορών, Δημήτρης Ρέππας, όσους δεν δέχονται να πληρώσουν εισιτήρια ή διόδια. Ότι θα αυξηθούν τα κόμιστρα αν συνεχιστεί αυτή η στάση, πρόσθεσε ο πολιτικός του ΠΑΣΟΚ. «Οι τσαμπατζήδες υπονομεύουν και στρέφονται εναντίον των εργαζομένων στις εταιρίες συγκοινωνιών, συνιστά δολιοφθορά η στάση ενός τζαμπατζή. Αυτή τη στάση, είτε θα αυξηθούν τα ελλείμματα και θα πρέπει να τα πληρώνουν όλοι οι Έλληνες ή θα αυξηθεί και άλλο το κόμιστρο» τόνισε ο κ. Ρέππας. Παράλληλα, χαρακτήρισε αντικοινωνική συμπεριφορά την άρνηση πληρωμής: «Όταν κάποιος έχει τέτοια συμπεριφορά είναι σα να λέει, δεν πληρώνω εγώ ώστε για μένα να πληρώσει κάθε άλλος Έλληνας» κατέληξε ο υπουργός. Το γεγονός πως οι Έλληνες πληρώνουν διόδια εδώ και δεκάδες χρόνια με τις εθνικές οδούς να είναι μισοφωτισμένες και μισοφτιαγμένες και πως η Ελλάδα είναι πάντοτε στις πρώτες θέσεις θανατηφόρων ατυχημάτων πάνω στους συγκεκριμένους δρόμους, μάλλον αφήνει αδιάφορο τον υπουργό… Αλέξης Παπαχρήστος Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/456348 Αφού είμαστε παράνομοι κε Ρέππα, γιατί δεν πίνετε ένα σφηνάκι φασολάδα να...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 1 Φεβρουαρίου 2011 #69 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 ....Μην πληρωνετε ουτε ΜΜΜ!! ...ουτε ΕΡΤ ...ας γινουμε για λιγοι ΑΙΓΥΠΤΟΣ μπας και βαλουν μυαλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #70 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 ας γινουμε για λιγοι ΑΙΓΥΠΤΟΣ μπας και βαλουν μυαλο! Αυτό δυστυχώς θα αργήσει μάλλον... Αλλά είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι θα γίνει και αυτό, έστω και αργά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Φεβρουαρίου 2011 #71 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Όντως εγώ φταίω που αυξήθηκαν τα διόδια...Συγνώμη! Τόσο καιρό βέβαια που πλήρωνα και πάλι υπήρχαν αυξήσεις.Τώρα προσπαθούν να το ρίξουν στον κόσμο επειδή χάνουν κέρδη.Κέρδη που δεν πάνε στο κράτος,αλλά σε "μερικούς"... Αν προσέξει κανείς τα έργα που γίνονται στη "Νέα οδό" δεν είναι πληρωμένα από την εταιρία.Στις ταμπέλες γράφει ΥΠΕΧΩΔΕ,άρα πληρώνονται από τα τέλη κυκλοφορίας. Αν λέγομαι τζαμπατζής επειδή διεκδικώ τα δικαιώματα μου χωρίς βία,χωρίς τραμπουκισμό και με μόνο μου όπλο το ίδιο το σύνταγμα,τότε ΝΑΙ! Είμαι ο μεγαλύτερος τσαμπατζής και το χαίρομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 1 Φεβρουαρίου 2011 #72 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Αλλο τσαμπαντζης και αλλο αγανακτησμενος πολιτης. ο πρωτος δεν πληρωνε απο ανεκαθεν για τους δικους του λογους, καλως ή κακως. ο δευτερος ομως καποτε πληρωνε και θα πληρωσει αν εχει λογικη τιμη και υπηρεσιες καποιου επιπεδου σοβαρου. Τωρα αντιδρα και καλα κανει γιατι το επιπεδο υποβαθμιζεται και καλειται να ξεβρακωθει. Το θεμα με τα διοδια δεν το γνωριζω αν και πιστευω οτι η αποψη σας ειναι σωστη. Το θεμα ομως με τα ΜΜΜ το ξερω παρα πολυ καλα. προσωπικα, δεν θελω να πληρωσει κανεις εισιτήριο. Αν το κανει δεν θα ειναι τσαμπατζης αλλα κοπριτης. Οχι ομως με την εννοια που δινουν καποια τερατα(να μην πω καποιο συμπαθητικο τετραποδο και το προσβαλω το ζωακι). Κανεις να μην ακυρωσει εισιτηριο και κανεις να μην παρει καρτα απεριοριστων διαδρομων. Μη δεχτουμε αυτη τη ληστεια. Και να ειστε σιγουροι κανεις δεν μπορει να κανει κατι στο τσαμπαντζη αν αυτος δεν δωσει τα στοιχεια του. να τονιζω οτι ακομη και ελεγκτες της ΕΘΕΛ δεν κανουν ελεγχο εδω και ενα μηνα. Τουλαχιστον οι περισσοτεροι. Μια παρακληση ομως. Οχι ζημιες στα ακυρωτικα. Μπορουμε με ενα απλο αυτοκολλητο ή ταινια να περασουμε το μυνημα. Το μυνημα εχει σημασια και οχι να υποχρεωσουμε καποιους να κανουν αυτο που θελουμε εμεις. Επισης το ακυρωτικο το εχουμε πληρωσει ολοι μας. Το λεω γιατι εχω δει και σοβαρες ζημιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 1 Φεβρουαρίου 2011 #73 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Ρέππας: «Τσαμπατζήδες όσοι δεν πληρώνουν διόδια» Μίλησε ο αρχι-τσαμπατζής Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 2 Φεβρουαρίου 2011 #74 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Μίλησε ο αρχι-τσαμπατζής Και ποιος ******* τον Ρεπα? ....ας επιστρεψουν πρωτα της μιζες της Ζιεμενς και εμεις θα αρχισουμε να πληρωνουμε διοδια κανονικα ! βαλτε σημερα Ελληνοφρενια στον Σκαι στο Ραδιοφωνο σημερα στις 1:00 το μεσημερι! mod not: Σου έχει γίνει επανειλημμένος παρατήρηση να προσέχεις τις εκφράσεις σου. Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 2 Φεβρουαρίου 2011 #75 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Και ποιος ******* τον Ρεπα? ....ας επιστρεψουν πρωτα της μιζες της Ζιεμενς και εμεις θα αρχισουμε να πληρωνουμε διοδια κανονικα ! βαλτε σημερα Ελληνοφρενια στον Σκαι στο Ραδιοφωνο σημερα στις 1:00 το μεσημερι! mod not: Σου έχει γίνει επανειλημμένος παρατήρηση να προσέχεις τις εκφράσεις σου. οκ ξεφυγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts