ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 8 Δεκεμβρίου 2010 #51 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 Μπράβο Νίκο Δάσκαλε και σε όλη την ομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 8 Δεκεμβρίου 2010 #52 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 μπραβο παιδια σε τετοιες δυσκολες εποχες που επικρατει ο ατομικισμος αποδειξατε οτι αμα υπαρχει συλογικοτητα καταφερνουμε τα παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 8 Δεκεμβρίου 2010 #53 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί σήμερα δεν εκτιμάμαι μερικά πράματα, που δίνουν χαρά στον κόσμο, που ζει στην καθημερινότητα με όλες αυτές τις σκοτούρες του. Μπράβο στην προσπάθεια των δημιουργών, που στήσανε αυτό το έργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WORM26 8 Δεκεμβρίου 2010 #54 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 πολλα μπραβο σε οσα παιδια ασχοληθηκαν με το ολο project καθως και στο water inn για τις δωρεες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Δεκεμβρίου 2010 #55 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 Μετα το βιντεο που ανεβασεε ο φίλος freeman περιμενω να δω και νεες φωτογραφίες μετα απο μια εβδομαδα λειτουργίας του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Tr. 9 Δεκεμβρίου 2010 #56 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Mπράβο ρε μάγκες για αυτό που κάνατε, συγχαρητήρια σε όλους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 10 Δεκεμβρίου 2010 #57 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Μέχρι στιγμής έχουμε μηδενική αμμωνία με καθημερινό ταισμα Πολύ άλγη (λογικό) Η moss εχει πιάσει για τα καλά και κάνει pearling .Ο φωτισμός είναι τέλειος!!! Μαυρο φόντο δεν έχω βάλει ακόμα (μην βαράτε ) Έγινε επεξεργασία 10 Δεκεμβρίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Δεκεμβρίου 2010 #58 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Μπραβο ρε παυλο!!! Απο εβδομαδα μας βλεπω να πινουμε καφε στην πίσω αυλη του σχολειου... και να συζηταμε το επομενο project!!! Μηπως να τη βαψουμε την πλατη?? Ποσα ψαρακια ειναι τελικα τα μετρησες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 10 Δεκεμβρίου 2010 #59 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγω ενα θα πω ...."..τα σπαει ! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 10 Δεκεμβρίου 2010 #60 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Ποσα ψαρακια ειναι τελικα τα μετρησες?? Είναι 23 -25 Σήμερα μπήκαν και καινούρια φυτά (δεν είναι στις φωτό) Rotala rotundifolia 15 ρίζες Monosolenium tenerum (''Pellia'') Ammania gracilis Περιμένω να μου δώσει και ένας φίλος Myriophyllum tuberculatum (Red) Την άλλη εβδομάδα νομίζω θα έχω βρεί μαυρη πλάτη, φέρνει ενα μαγαζί στο κεντρο του Πειραιά Έγινε επεξεργασία 10 Δεκεμβρίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Δεκεμβρίου 2010 #61 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Kαλο ταισμενα τα μικρα Πολλη καλη δουλεια παιδες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Δεκεμβρίου 2010 #62 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Το ενυδρείο πάει σφαίρα.Αυτά γίνονται όταν μπλέκει το μεράκι με την καλή παρέα!Μπράβο παίδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 10 Δεκεμβρίου 2010 #63 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Μπραβο σας παιδια! Εξαιρετικη κινηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 10 Δεκεμβρίου 2010 #64 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 τι άλλα ψάρια σκέφτεστε να βάλετε?επίσης εφόσον έχουν βουλιάξει τα ξύλα γιατί δεν βγάζετε τις πέτρες εκτός άμα σας αρέσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 10 Δεκεμβρίου 2010 #65 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 επίσης άμα αποφασιστεί τι ψάρια,γαρίδες ή σαλιγκάρια θα μπορούσαν να μπουν,θα πρότεινα να αναρτηθεί μια λίστα μα αυτά τα ψάρια και όποιος θέλει και έχει θα μπορούσε να δώσει ψάρια από αυτή τη λίστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 10 Δεκεμβρίου 2010 #66 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 (edited) επίσης εφόσον έχουν βουλιάξει τα ξύλα γιατί δεν βγάζετε τις πέτρες εκτός άμα σας αρέσουν Δεν έχουν βουλιάξει ακόμα επίσης άμα αποφασιστεί τι ψάρια,γαρίδες ή σαλιγκάρια θα μπορούσαν να μπουν,θα πρότεινα να αναρτηθεί μια λίστα μα αυτά τα ψάρια και όποιος θέλει και έχει θα μπορούσε να δώσει ψάρια από αυτή τη λίστα Θα γίνει κι αυτό.Περιμένω να περάσουν 2-3 εβδομάδες για να βάλω και αλλα ψάρια για να έχει ισοροπήσει το ενυδρείο. Να έχετε υπόψιν σας οτι θα μπούν σίγουρα red cherry οταν στρώθεί για τα καλά οποτε αρχίστε αναπαραγωγές Σίγουρα θα μπουν SAE και κάνας μικρός ancistrus.Για τα αλλα ακόμα δεν έχω αποφασίσει Έγινε επεξεργασία 10 Δεκεμβρίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Δεκεμβρίου 2010 #67 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 2 ancistrus ηδη υπαρχουν και περιμενουν το νεο τους σπιτι. Τα υπολοιπα.... σιγα σιγα... δε βιαζομαστε.... Ερχονται και χριστουγεννα... διακοπες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 11 Δεκεμβρίου 2010 #68 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 ΜΠΡΑΒΟ...τέτοιες ενέργειες δείχνουν ότι υπάρχει ακόμα ήθος στον κόσμο μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 11 Δεκεμβρίου 2010 #69 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 καλές γιορτές σε όλους παιδιά !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 11 Δεκεμβρίου 2010 #70 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Αυτά είναι! Και όσο περνάνε οι εβδομάδες θα γίνεται όλο και καλύτερο!!! Ήδη έχει εντοπιστεί ο επόμενος στόχος (λίμνη στην πίσω αυλή!) Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2010 - psarouklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Δεκεμβρίου 2010 #71 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Σιγά σιγά θα γίνουν όλα.Καινούριο είναι και θέλει την υπομονή του. Όποτε χρειαστείτε red cherry πείτε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 11 Δεκεμβρίου 2010 #72 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 το βλέπω και έγινε πολύ ωραίο τελικά δεν έρχεστε να με βοηθήσετε να στίσω και το δικό μου ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 12 Δεκεμβρίου 2010 #73 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Μπραβο σας παιδια για ολη την προσπαθεια και συγχαρητηρια και στο water inn για τη δωρεα του! Αντε τωρα και σε αλλο σχολειο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Δεκεμβρίου 2010 #74 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 το βλέπω και έγινε πολύ ωραίο τελικά δεν έρχεστε να με βοηθήσετε να στίσω και το δικό μου ενυδρείο Πρέπει να δημιουργηθεί μια Ομάδα Στησίματος Ενυδρείων ΑΖ. Ίσως πετύχουμε και έκπτωση από την Amstel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzapal 12 Δεκεμβρίου 2010 #75 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Μπραβο για τα μέλη του aquazone!!!! και μπραβο και στο water inn για αυτα που προσφερε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος