liako 2 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλώς σας βρήκα παιδιά... είμαι νέος στο χόμπι και έχω ενθουσιαστεί πολύ!!!!!!!!!!!!! Νιώθω τυχερός και χαρούμενος που βρήκα αυτό το Forum και μπορώ να μάθω από τους παλαιότερους και να μοιραστώ κι εγώ τις εμπειρίες μου!!!!!!!!!Σύντομα θα βάλω φώτο από το μικρό μου υδρόβιο κόσμο! Ένα ενυδρείο 30lt περίπου που φιλοξενεί ένα μονομάχο και ένα κοπάδι από 6 νέον ψαράκια για συντροφιά!!! Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στις συντροφιές και να μην έχω ξεκινήσει λάθος!Κάποιος πιο παλιός ας μου πει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 3 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 καλως ηρθες φιλε! μπορεις να μας κανεις αν θες και μια αναλυτικη παρουσιαση του ενυδρειου σου στην αναλογη κατηγορια και καμια φωτο αν θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στο ΑΖ και καλή διαμονή !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts