Jump to content

Maculatus

piranhas2

Recommended Posts

Δεν είναι πολύ καλές οι φώτο....

περιμένω σχόλια....

ο ψαρής δεν ήθελε να βγει!!

Έγινε επεξεργασία - piranhas2

με τετοια σκια ουτε εγω θα εβγαινα!

βαλε 2 κλαδακια Moorwood δεξια κ αριστερα μικρα κ λεπτα κ θα εισαι οκ

με τετοια σκια ουτε εγω θα εβγαινα!

βαλε 2 κλαδακια Moorwood δεξια κ αριστερα μικρα κ λεπτα κ θα εισαι οκ

η συμπεριφορά του βελτιώθηκε :thumbup: και δεν κρύβετε όλη την ώρα αλλά με τη φωτογραφική μηχανή τον φόβισα.... :thumbup: ευχαριστώ για τα σχόλια τώρα moorwood θέλω να βάλω αλλά σε μεγαλύτερο ενυδρείο που θέλω να πάρω... :bigemo_harabe_net-117:

Τούμπανο ο Ψάρης! (αν τον βλέπαμε κιόλας καλά θα ήταν) :thumbup:

εγω τον βλέπω συχνα και το ξέρω!

ώραιο setup Βασίλη!

• 1 month later...

Αγριος ο maculatus πολυ καλος billy!!!! βαλε κανα φυτο ρε φιλε..καμια ανουμπια θα του τεριαζε...

Αγριος ο maculatus πολυ καλος billy!!!! βαλε κανα φυτο ρε φιλε..καμια ανουμπια θα του τεριαζε...

φίλε θα πάρω τελικά ένα 200λιτρο και θα γίνει βιότοπος... :D

και εγω κατι τετοιο ψηνομαι να κανω..τωρα θελω να παρω ενα serrasalmus για αρχη...και για το ενυδριο βλεπουμε...εχουμε και τα οικονομικα μας... :D

• 2 weeks later...

κουκλι να το χαιρεσε :D , παραπανω πληροφοριες μπορεις να μας δωσεις περι διατροφης , φιλτρανσης κτλπ ?

τρώει ξηρά τροφή και που και που καλαμάρι και γαρίδες.Από φιλτρανση το εσωτερικό φίλτρο(μανισιο) αλλά με κυκλοφορική eheim.Οχι πολύ μαλακά νερά αν και έχω και τύρφη μέσα.Φοτοπεριοδο 10 ωρες.Το ψάρι μεγαλώνει σχετικά αργά,στη αρχή το ψάρι φοβότανε πολύ αλλά τώρα έχει εξοικειωθει πάρα πολύ και δεν φοβάται καθόλου...γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι σαν σκύλος :)

Υ.Γ. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αυτά τα ψάρια θέλουν πολύ υπομονή,και την αξίζουν σε ανταμείβουν με τη συμπεριφορά τους και την άγρια ομορφιά τους :thumbup:

τρώει ξηρά τροφή και που και που καλαμάρι και γαρίδες.Από φιλτρανση το εσωτερικό φίλτρο(μανισιο) αλλά με κυκλοφορική eheim.Οχι πολύ μαλακά νερά αν και έχω και τύρφη μέσα.Φοτοπεριοδο 10 ωρες.Το ψάρι μεγαλώνει σχετικά αργά,στη αρχή το ψάρι φοβότανε πολύ αλλά τώρα έχει εξοικειωθει πάρα πολύ και δεν φοβάται καθόλου...γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι σαν σκύλος :thumbup:

Υ.Γ. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αυτά τα ψάρια θέλουν πολύ υπομονή,και την αξίζουν σε ανταμείβουν με τη συμπεριφορά τους και την άγρια ομορφιά τους :buttrock:

ωραια :thumbup: , και ναι η αληθεια ειναι πως χρειαζονται αρκετο καιρο για να μεγαλωσουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...