Guppy 13 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Στο ενυδρείο μου έχω guppy και σε κάθε αλλαγή ρίχνω αλάτι. Αυτό επηρεάζει τα hygrophila που έχω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 13 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Για τι αναλογία μιλάμε; και τι αλάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 13 Σεπτεμβρίου 2006 Author #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ενυδρειακό, περίπου 1 κουταλάκι κάθε μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 13 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Οχι με αυτήν την ποσότητα δεν θα έχεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 13 Σεπτεμβρίου 2006 Author #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 ok ευχαριστώ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisReef 21 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 21 Σεπτεμβρίου 2006 Συγνώμη βρε παιδιά αλλά τι εννοείτε λέγοντας ενυδρειακό αλάτι? Αυτό που χρησιμοποιείται σε αλμυρό reef/fish only ενυδρείο ? (π.χ Tropic Marine, KENT κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος