souits 2 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχω 1 ερωτησούλα για τους γνωστες επειδή δεν ήμουν και πολύ καλός στην φυσική-χημεία. Τα φυτά κάνουν φωτοσύνθεση με το φως των λαμπτήρων και το φως των led? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2010 Αν έχεις το σωστό φάσμα και την σωστή ένταση τότε και με κεριά τα φυτά κάνουν φωτοσύνθεση. Θέλω να πω ότι δεν παίζει ρόλο τη είδους λαμπτήρα έχουμε αλλά αν έχουμε τον σωστό για τα φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 2 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία αλλά δεν ξέρω ποσα watt είναι τα δικά μου. Είναι led και δεν ξέρω watt. Για την ακρίβεια είναι 6 led και έχω μια anubia, java moss και echinodorus tenellus. Τι λες, κάνουν δουλειά ή τα καταστρέφω τα φυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2010 Αφού δεν ξέρης τίποτα απλά αναμμένης της εξελίξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots0s 14 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 κατσε διαβασε κανα αρθρο δεν είναι δυσκολα να τα κατανοησεις.. 2 πραγματα παιζουν ρόλο η ενταση του φωτος και το φασμα του λαμπτηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 14 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Διάβασε αυτό Από που τα βρήκες; Βγάλε καμιά φωτογραφία να δούμε και θα σου πω. Αν αναφέρεσαι πάντως σε λεντοταινία ή κάτι παρόμοιο είναι λίγα μόνο 6 led. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος