Jump to content

καλως σας βρηκα!!

tereza

Recommended Posts

ειμαι καινουρια στο forum... μολις γραφτηκα βασικα... ειμαι 19 χρονων απο την αθηνα αλλα σπουδαζω στη βουδαπεστη...ο κολλητος μου μου εκανε δωρο χριστουγεννων ενα ψαρακι.. μονομαχος ειναι!!! ετσι μου ειπανε.. :thumbup: δε ξερω τιπιτα απο ενυδρια... θελω τη βοηθεια σας....

Καλως ηρθες !!! :thumbup:

ξερεις καθολου απο ψαρια εσυ?????

ξερεις καθολου απο ψαρια εσυ?????

κατι λιγα :thumbup:

θελω βοηθεια γιατι δε ξερω τι να κανω... δε ξερω ποτε να το ταιζω, ποτε να αλλαζω το νερο, πως να τα κανω αυτα.... δε ξερω τιποτα... :thumbup::thumbup:

καλος ηρθες και απο εμενα .ο μονομαχος ζει απο 20 λιτρα και πανω.

δες μερικες πληροφοριες για το ψαρι σου εδω

ευχαριστω πολυ.. βεβαια δε ξερω πως θα τα ζητησω ολα αυτα στα αγγλικα... :thumbup::thumbup: ¨βασικα χρειαζεται οντως να εχει καπακι το ενυδρειο..?? και τωρα δεν εχω θερμοστατη και δε ξερω ποση ειναι η θερμοκρασια.. τι να κανω??

εννοητε καπακι γιατι καμια μερα θα τον ψαχνεις απεξω.

θα πας σε ενα pet shop

και θα πεις i want to buy aquarium 20 litre with filter and up

also i want gravel, thermostat 25 watt,flowers(not fake)some small peaces of wood

and food(blow w for my lovely fish my betta. :thumbup::thumbup::bigemo_harabe_net-117:

εννοητε καπακι γιατι καμια μερα θα τον ψαχνεις απεξω.

θα πας σε ενα pet shop

και θα πεις i want to buy aquarium 20 litre with filter and up

also i want gravel, thermostat 25 watt,flowers(not fake)some small peaces of wood

and food(blow w for my lovely fish my betta. :thumbup::thumbup::bigemo_harabe_net-117:

Δεν ειναι στο Λονδινο η κοπελα

Στη Βουδαπεστη ειναι :P

Για να σε δω τωρα τι πρεπει να πει :P:P

ευχαριστω παρα πολυ!!! στα αγγλικα μιλαω ετσι κι αλλιως... δε ξερω ουγγρικα ακομα... ωραια... θα παω αυριο και θα σας ενημερωσω.. να μου πειτε ποιο ειναι το "2ο βημα" βημα... καθε ποτε πρεπει να το ταιζω?? μου δωσανε μια τροφη tetrabetta (SHRIMPS AND KRILL".. ποσο να του βαζω....??

οπα stop πρεπει να στρωσεις και το ενυδρειο πρωτα.αλλα τωρα στην ουγγαρια δεν ξερω τι εχουνε.

θα χρειαστεις αντιχλωριο και βακτηρια.

οταν παρεις το χαλικι(gravel) θα το ξεπλυνεις καλα 3-4 φορες με νερο μονο.

παρε για αρχη κανενα φυτο anubia ειναι ευκολο και δεν εχει πολλες απαιτησεις

αυτο το δενεις σε μια πετρα η σε κανα κομματι ξυλο με κλωστη η πετονια.ΔΕΝ ΤΟ ΦΥΤΕΥΕΙΣ.

μπορεις να παρεις και κανα ευκολο φυτο χωρις απιτησεις πολλες.

Έγινε επεξεργασία - GXSARA

ρεεεε το ψαρι ειναι ηδη μεσα στο ενυδριο το οποιο εχει χαλικακια γαλαζια και κατι σαν καραβακι στο κεντρο... θα βαλω και το φυτο που μου ειπες.. ο σπυρος ειναι ηδη μεσα στο ενυδριο...

Καλώς ήρθες! :thumbup:

Επειδή ίσως να τα έχεις βρει μπαστούνια τώρα στην αρχή με τόσες πληροφορίες, καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στην αρθρογραφία του forum, για να αντλήσεις σημαντικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις-συνεχίσεις σωστά στον μαγευτικό κόσμο των ενυδρείων! :bigemo_harabe_net-117:

Ξεκίνα από εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - psarouklas

O Σπύρος θα κόβει πρόκες εκεί πάνω... :P

το σπίτι είναι ζεστό?

:thumbup::thumbup::bigemo_harabe_net-117:

Eγραψε.......

το σπιτι ειναι αρκετα εως και πολυ ζεστο αλλα μπορω να ρυθμισω τη θερμοκρασια.. το φιλτρο που μου ειπατε να παρω το περνω ξεχωριστα και απλα μετα το βαζω στο ενυδρειο?? και αν εχω φιλτρο δεν πρεπει να καθαριζω το νερο??? ποση τροφη πρεπει να του βαζω?? αυτο ειναι το κυριο προβλημα μου.... :thumbup::thumbup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...