GXSARA 1 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 καλο μηνα σε ολους.τα χριστουγεννα ερχονται και η κριση μεγαλωνει.σιγα σιγα αρχιζουν οι περικοπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα καλο μηνα,η καλα ξεμπερδεματα να πουμε;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 1 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 μαλλον το δευτερο αλλα δεν βαριεσαι θεληση να υπαρχει. και τα παντα λυνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tereza 1 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 καλο μηνα!! ειμαι καινουρια στο forum.. βασικα μολισ εγινα μελος... ο λογος ειναι γιατι ο κολλητος μου μου εκανε δωρο ενα ψαρακι... ¨βασικα ειμαι τελειως ασχετη απο ψαρακια και δε ξερω τι να κανω... ειμαι 19 χρονων και σπουδαζω ιατρικη στην ουγγαρια... το ψαρακι μου ειναι μονομαχος και θα το φωναζω η splash η spyro... οπως λενε και το κολλητο μου.... βοηθηστε με γιατι δε ξερω τι να κανω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος