Jump to content

παρουσιαση του Reef μου

BMWX5

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους.

το καινουργιο μου reef εγινε πριν λιγους μηνες με τη βοηθεια του φιλου μου ακη ( nanakos ) γιατι μονος θα κατεληγε σε fo παλι. 240 l και 100 l sumb το οποιο λειτουργει 1 μηνα με πολλα κοραλια μεσα σκληρα και μ****α και με ph 8.8 ....... δεν ξερω και εγω πως εγινε αυτο και φυσικα ολα ειναι καπως ........ ξερετε πως.

φυσικα στα ματια μου ολα ειναι τελοια γιατι με το φωτισμο των led και με το προγραμα ανατολη δυση που μου εκανε ο φιλος nanakos με τα χρυσα του χερακια με το μερακι και το μυαλο που εχει αυτο το παιδι δεν θελω να φυγω ουτε μετρο μακρια απο το ενυδρειο μου.ειδικα τις ωρες που εχουμε ανατολη η δυση ........τα λογια ειναι περιτα . nanakos ξεκινα το μικρο μου reef και γρηγορα ερχονται χριστουγενα . foto θα μπουν αυριο με το καλο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

καλη συνεχεια τοτε! και.... ανηπομονουμε να δουμε φωτο!

• 3 weeks later...

καλη συνεχεια και περιμενουμε φοτογραφιεσ

Καλη συνεχεια φιλαρακι,περιμενουμε φωτογραφιες για να παρουμε καμια ιδεα και για το δικο μας στο μελλον.!

Και εγω περιμένω φωτογραφίες με αγωνία!!!

καλησπερα σε ολους.

το καινουργιο μου reef εγινε πριν λιγους μηνες με τη βοηθεια του φιλου μου ακη ( nanakos ) γιατι μονος θα κατεληγε σε fo παλι. 240 l και 100 l sumb το οποιο λειτουργει 1 μηνα με πολλα κοραλια μεσα σκληρα και μ****α και με ph 8.8 ....... δεν ξερω και εγω πως εγινε αυτο και φυσικα ολα ειναι καπως ........ ξερετε πως.

φυσικα στα ματια μου ολα ειναι τελοια γιατι με το φωτισμο των led και με το προγραμα ανατολη δυση που μου εκανε ο φιλος nanakos με τα χρυσα του χερακια με το μερακι και το μυαλο που εχει αυτο το παιδι δεν θελω να φυγω ουτε μετρο μακρια απο το ενυδρειο μου.ειδικα τις ωρες που εχουμε ανατολη η δυση ........τα λογια ειναι περιτα . nanakos ξεκινα το μικρο μου reef και γρηγορα ερχονται χριστουγενα . foto θα μπουν αυριο με το καλο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αν και καθυστερημένα καλώς ήρθες στην αλμύρα !!!!

....Άντε βρε που είναι οι φωτογραφίες? 20 μέρες πέρασαν !!!!

Καλη αρχη, βαλε φοτογραφιεσ να θαυμασουμε..!

χρονια πολλα σε ολους. δεν μπορω να βαλω πολλες φωτο αλλα θα βαλω μια την ωρα που κλεινουν τα φωτα

ελπιζω να τα καταφερω.

post-14802-1293388781_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...