BMWX5 30 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 30 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα σε ολους. το καινουργιο μου reef εγινε πριν λιγους μηνες με τη βοηθεια του φιλου μου ακη ( nanakos ) γιατι μονος θα κατεληγε σε fo παλι. 240 l και 100 l sumb το οποιο λειτουργει 1 μηνα με πολλα κοραλια μεσα σκληρα και μ****α και με ph 8.8 ....... δεν ξερω και εγω πως εγινε αυτο και φυσικα ολα ειναι καπως ........ ξερετε πως. φυσικα στα ματια μου ολα ειναι τελοια γιατι με το φωτισμο των led και με το προγραμα ανατολη δυση που μου εκανε ο φιλος nanakos με τα χρυσα του χερακια με το μερακι και το μυαλο που εχει αυτο το παιδι δεν θελω να φυγω ουτε μετρο μακρια απο το ενυδρειο μου.ειδικα τις ωρες που εχουμε ανατολη η δυση ........τα λογια ειναι περιτα . nanakos ξεκινα το μικρο μου reef και γρηγορα ερχονται χριστουγενα . foto θα μπουν αυριο με το καλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2010 καλη συνεχεια τοτε! και.... ανηπομονουμε να δουμε φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos83 30 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 30 Νοεμβρίου 2010 μια χαρα..καλοριζικο.περιμενουμε φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 1 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 καλη συνεχεια φιλε μου αναμενουμε φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
james4784 19 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 καλη συνεχεια και περιμενουμε φοτογραφιεσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 19 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 Καλη συνεχεια φιλαρακι,περιμενουμε φωτογραφιες για να παρουμε καμια ιδεα και για το δικο μας στο μελλον.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 20 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω περιμένω φωτογραφίες με αγωνία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx 20 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα σε ολους. το καινουργιο μου reef εγινε πριν λιγους μηνες με τη βοηθεια του φιλου μου ακη ( nanakos ) γιατι μονος θα κατεληγε σε fo παλι. 240 l και 100 l sumb το οποιο λειτουργει 1 μηνα με πολλα κοραλια μεσα σκληρα και μ****α και με ph 8.8 ....... δεν ξερω και εγω πως εγινε αυτο και φυσικα ολα ειναι καπως ........ ξερετε πως. φυσικα στα ματια μου ολα ειναι τελοια γιατι με το φωτισμο των led και με το προγραμα ανατολη δυση που μου εκανε ο φιλος nanakos με τα χρυσα του χερακια με το μερακι και το μυαλο που εχει αυτο το παιδι δεν θελω να φυγω ουτε μετρο μακρια απο το ενυδρειο μου.ειδικα τις ωρες που εχουμε ανατολη η δυση ........τα λογια ειναι περιτα . nanakos ξεκινα το μικρο μου reef και γρηγορα ερχονται χριστουγενα . foto θα μπουν αυριο με το καλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αν και καθυστερημένα καλώς ήρθες στην αλμύρα !!!! ....Άντε βρε που είναι οι φωτογραφίες? 20 μέρες πέρασαν !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
james4784 20 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλη αρχη, βαλε φοτογραφιεσ να θαυμασουμε..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMWX5 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #11 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 χρονια πολλα σε ολους. δεν μπορω να βαλω πολλες φωτο αλλα θα βαλω μια την ωρα που κλεινουν τα φωτα ελπιζω να τα καταφερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KALLITEXNHS 1 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 1 Ιανουαρίου 2011 καλη χρονια πολυ ωραιο το ενυδρειο δωσε foto στον κοσμοοοο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος