Guest el.stel 30 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το αν το Eheim 2213 είναι υπερβολικό για 80 λίτρα φυτεμένο. Αυτή τη στιγμή έχει ένα τεράστιο εσωτερικό το οποίο σκέφτομαι να βγάλω μετά από λίγο καιρό αφού προστεθεί το εξωτερικό. Τι λέτε? Θα μου προτείνατε μήπως κάποιο άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 30 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Η πολύ φίλτρανση δεν έκανε ποτέ κακό σε κανένα. Αν δεις ότι η ροή είναι πολύ μεγάλη για το ενυδρείο σου και τα ψάρια που έχεις τότε ή βάζεις ένα spray bar, ή στραγγαλίζει λίγο την έξοδο με ένα βανάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 30 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 30 Νοεμβρίου 2010 φιλε εχουμε τα ιδια λιτρα και εγω αυτο ψαχνω για να βαλω.. νομιζω οτι εινια μια πρωτης ταξεως επιλογη! εχεις μεγαλη ιχθυοφωρτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest el.stel 30 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά. Έχω 6 ροδοστομους, 6 νεον, 5 otocinclus affinis και 5 caridina japonica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος