ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ 29 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Είμαι στη φάση να παραγγείλω υγρά τεστ από internet. (οι τιμές στα τοπικά καταστήματα είναι τουλάχιστον διπλάσιες σε όλα τα είδη,ΕΛΕΟΣ ) Να προτιμήσω api η sera????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 29 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Είμαι στη φάση να παραγγείλω υγρά τεστ από internet. (οι τιμές στα τοπικά καταστήματα είναι τουλάχιστον διπλάσιες σε όλα τα είδη,ΕΛΕΟΣ ) Να προτιμήσω api η sera????????? Της api θεωρούνται από πολλούς πιο αξιόπιστα. Βέβαια και της sera είναι εξίσου καλά. Ότι και να επιλέξεις θα είναι καλό. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι ορισμένα τεστ έχουν ημερομηνία λήξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 29 Νοεμβρίου 2010 κατα την γνωμη μου , ολα τα τεστ Api εκτος απο PO4 που πιστευω πως ειναι καλυτερη η salifert . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 29 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 29 Νοεμβρίου 2010 ΑPI και ξερο ψωμι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CORFU 29 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Τις αρι με τις σερα την εχω παθει. χωρις να ειχε ληξει εδειχνε λαθος μετρησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvergyris 29 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Εγω θα σου ελεγα πως επειδη ειναι και τα δυο αξιοπιστα αλλα επειδη ειναι και βασισμενα σε μια συγκεκριμενη λογικη διαφορετικη σε καθε εταιρια, να παρεις αρχικα ενα απο την καθε εταιρια και οταν δεις ποιο σου ταιριαζει να παρεις μετα ολα τα αλλα μαζι. Εγω αυτο εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 30 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 2 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος