sarli 29 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα και παλι σε ολους Επιτελους πειρα το καινουργιο μου ριο180 Μεσα θα μπουν σιγουρα ενα ζεβγαρι σκαλαρια που εχω και ο πλεκο.Θα ειθελα λιγη βοηθεια τι αλλο θα μπορουσε να μπη.Σκεφτομαι τα ραμιρεζι ενα ζεβγαρι και κατι αλλο αλλα τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarli 29 Νοεμβρίου 2010 Author #2 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Κανενας μια βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Υπομονη φιλε μου Συντομα θα εχεις βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarli 29 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Οκ περιμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarli 29 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Κανεις Δεν θελω να κανω καπιο λαθος παλι .Βοηθεισται λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 4 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2010 (edited) κοιτα φιλε μου,,,,,εγω μαζι με τα σκαλαρια εχω ενα ζευγαρακι ραμιρεζι ενα πλεκο ,,10 καρδιναλιους και 2 τετρα serpae και 2 corydoras,,,,,,,,διαλεγεις και περνεις,,,,δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις και κανα κλοουν μεσα προσεχε μονο αν αποφασισεις να βαλεις κοπαδοψαρα να τα βαλεις πρωτα και μετα να βαλεις τα αγγελοψαρα γιατι ισως γινουν μεζες....αν παλι τα εχεις μεσα τα αγγελοψαρα υπαρχουν στα ενυδριακα καταστηματα και μεγαλυτερα ειδη τετρα,,,,,, Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2010 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος