ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ 29 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Ερωτησούλαααααααααααααα Αν δε θέλω να πάρω αυτόματη ταΐστρα μπορώ αν λέιψω μιάμιση εβδομάδα να καλυφθούν τα ψαράκια μου με το jbl holiday food??? Έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια.. www.reptilica.co.uk/JBL-Holiday-Holiday-fish-food.phtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ 30 Νοεμβρίου 2010 Author #2 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Ερωτησούλαααααααααααααα Αν δε θέλω να πάρω αυτόματη ταΐστρα μπορώ αν λέιψω μιάμιση εβδομάδα να καλυφθούν τα ψαράκια μου με το jbl holiday food??? Έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια.. www.reptilica.co.uk/JBL-Holiday-Holiday-fish-food.phtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 30 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Αυτές οι συμπυκνωμένες τροφές δεν είναι και ο,τι καλύτερο για τα ενυδρεία μας μια και συχνά περισσότερο επιβαρύνουν το ενυδρείο με απόβλητα (από μη κατανάλωση) παρά βοηθούν τη διατροφή των ψαριών. Προσωπικά προτιμώ να τα αφήσω νηστικά καμιά βδομάδα (αφού τα ταΐσω γερά την προηγούμενη εβδομάδα της απουσίας μου) παρά να βασιστώ σε τέτοιου είδους τροφές. Πρόσεξε το εξής: Τα ψάρια δεν πεθαίνουν τόσο εύκολα από ασιτία (αντίθετα η νηστεία που και που τους κάνει καλό) πεθαίνουν όμως εύκολα από μολυσμένο νερό λόγω υπολειμμάτων τροφών (έξαρση αμμωνίας). Αν έχεις κάποιο να ρίξει μία φορά ενδιάμεσα λίγη τροφή θα είσαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ 30 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Αυτές οι συμπυκνωμένες τροφές δεν είναι και ο,τι καλύτερο για τα ενυδρεία μας μια και συχνά περισσότερο επιβαρύνουν το ενυδρείο με απόβλητα (από μη κατανάλωση) παρά βοηθούν τη διατροφή των ψαριών. Προσωπικά προτιμώ να τα αφήσω νηστικά καμιά βδομάδα (αφού τα ταΐσω γερά την προηγούμενη εβδομάδα της απουσίας μου) παρά να βασιστώ σε τέτοιου είδους τροφές. Πρόσεξε το εξής: Τα ψάρια δεν πεθαίνουν τόσο εύκολα από ασιτία (αντίθετα η νηστεία που και που τους κάνει καλό) πεθαίνουν όμως εύκολα από μολυσμένο νερό λόγω υπολειμμάτων τροφών (έξαρση αμμωνίας). Αν έχεις κάποιο να ρίξει μία φορά ενδιάμεσα λίγη τροφή θα είσαι ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ, ήσουν πολύ πολύ κατατοπιστικός!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 30 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Την αυτόματη ταίστρα την απορρίπτεις λόγω κόστους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ 1 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Την αυτόματη ταίστρα την απορρίπτεις λόγω κόστους? Λέω επειδή λείπω σπάνια μήπως μπορούσα να την αποφύγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος