Jump to content

Πως αφαιρώ μια κολλημενη κόντρα?

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους.

Σε ενα καινουργιο sump που κόλλησα πριν καμια 10αρια ημερες, πηγα να βαλω το skimmer και μπαινει πολύ οριακα.

Το ενοχλει μια κοντρα.

Πως μπορω να την βγαλω?

Προσπαθησα με το κοπιδι, αλλα δεν μπορω να το βαλω απο την μερια του νερου, εκει που ενωνεται η κοντρα με το καθετο τζαμι.

Καμια ιδεα?

Καλή θα ήταν μια φωτό για να καταλάβω που λες. Κόντρες σε σαμπ δεν χρειάζονται συνήθως...βαλε φωτό και διαστάσεις αν μπορείς.

Οπως το βλέπω και εγω, μάλλον δεν χρειάζεται η κόντρα αυτή και για αυτο θελω να την βγάλω.

Αν και το μέγιστο πρόβλημα μου, ειναι το σκιμμερ που δεν μπορει να μπει με ανεση.

Οποτε πρεπει να βγει στα σιγουρα.

Το θεμα ειναι ομως, το οτι με την πετονιά δεν κάνω τιποτα. Μολις την βαλω σπαει. Ισως φταιει το οτι ειναι πολυ ψιλή?

Ο σωστος τροπος αυτος ειναι?

Με το κοπίδι δεν γινεται τιποτα πάντως

Οπως το βλέπω και εγω, μάλλον δεν χρειάζεται η κόντρα αυτή και για αυτο θελω να την βγάλω.

Αν και το μέγιστο πρόβλημα μου, ειναι το σκιμμερ που δεν μπορει να μπει με ανεση.

Οποτε πρεπει να βγει στα σιγουρα.

Το θεμα ειναι ομως, το οτι με την πετονιά δεν κάνω τιποτα. Μολις την βαλω σπαει. Ισως φταιει το οτι ειναι πολυ ψιλή?

Ο σωστος τροπος αυτος ειναι?

Με το κοπίδι δεν γινεται τιποτα πάντως

δοκιμασε με ποιο χοντρη πετονια Η με μια χορδη απο καμια κιθαρα :thumbup:

μπορεις επισης να δοκιμασεις με σπατουλα το πιο λεπτο νουμερο που εχουν στα χρωματοπολια :thumbup:

Το ενοχλει μια κοντρα.

Πως μπορω να την βγαλω?

Προσπαθησα με το κοπιδι, αλλα δεν μπορω να το βαλω απο την μερια του νερου, εκει που ενωνεται η κοντρα με το καθετο τζαμι.

Καμια ιδεα?

1. Τοποθετείς μια τροχισμένη (κοφτερή) σπάτουλα στην άκρη και περνάς μια χορδή κιθάρας.

Η σπάτουλα αφήνει χώρο για να μπορεί να δουλέψει η χορδή χωρίς να σου κοπεί.

2. Άλλη λύση είναι ατσαλένιο σύρμα από μηχανουργείο που χρησιμοποιούν για να κόβουν σίδερο.

Συμβουλή:

Πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε βάλε ασετόν πάνω στην σιλικόνη και άστη να μουλιάσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...