Δίας 16 Δεκεμβρίου 2010 #26 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 οχι για το 80χ30χ35 Για το μηκος δεν εχω αντίρρηση. Το βαθος και υψος ομως ειναι ακαταλληλα για demasoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 16 Δεκεμβρίου 2010 Author #27 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Για το μηκος δεν εχω αντίρρηση. Το βαθος και υψος ομως ειναι ακαταλληλα για demasoni. καποιο απο τα haplochromis pundamilianyerei η blue dempsey? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2010 #28 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Σε αυτη τη διασταση θα σου προτεινα κοχυλοψαρα της λιμνης Tanganyika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 16 Δεκεμβρίου 2010 Author #29 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Σε αυτη τη διασταση θα σου προτεινα κοχυλοψαρα της λιμνης Tanganyika. δεν μου αρεσουνε καθολου ομως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2010 #30 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 δεν μου αρεσουνε καθολου ομως!!! Τοτε θα πρεπει δυστυχως να προσανατολιστεις σε κατι αλλο εκτος Αφρικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2010 #31 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Πριν προσανατολιστεις αλλου,ριξε και μια ματια εδω εδω και εδω για καποιο ζευγαρι. Έγινε επεξεργασία 16 Δεκεμβρίου 2010 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 16 Δεκεμβρίου 2010 Author #32 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Πριν προσανατολιστεις αλλου,ριξε και μια ματια εδω εδω και εδω για καποιο ζευγαρι. δεν με εθουσιαζει και πολυ καποιο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2010 #33 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Τοτε θα πρεπει δυστυχως να προσανατολιστεις σε κατι αλλο εκτος Αφρικης Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 16 Δεκεμβρίου 2010 #34 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 εχω και εγω ενα ζευγαρι Pelvicachromis pulcher και ειναι τελεια!!!!και απο θεμα ομορφιας(αν και ειναι προσωπικο θεμα)εγω τα βρισκω αξιολατρευτα!!αν και ολεσ οι πρωτασεις που σου εκανε ο διας ειναι πολυ καλες.. καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος