Jump to content

Νέο γαριδοενυδρείο.

Recommended Posts

Είναι 12 λίτρα και είναι στο στρώσιμο αυτήν την στιγμή. Θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας ως προς την εμφάνιση και άμα θα αρέσει στις μελλοντικές γαριδούλες που θα μπούν.

Είναι φυτεμένο με anubia, echinodorus tenellus και java moss.

dsc04315k.th.jpg dsc04310r.th.jpg

Έγινε επεξεργασία - souits

στολίδι !!!

την μοςς αν μπορείς απλωσέ την και πιάστην με ένα δυχτάκι σφιχτά ( φιλέ για μαλιά)

καλοβρεχτο και με πολλές γέννες.

;)

Ελάτε, πες κι' άλλοι την γνώμη σας, μην ντρέπεστε.

Είναι το μικρό ενυδρείο που έχει το jumbo?

και είναι και πολύ όμορφα στημένο παρεμπιπτόντως :thumbup:

Είναι το μικρό ενυδρείο που έχει το jumbo?

και είναι και πολύ όμορφα στημένο παρεμπιπτόντως :thumbup:

Ναι αυτο ειναι απο τα Jumbo. Και ευχαριστω. :thumbup:

Πανέμορφο.

Αν ο θερμοστάτης σου είναι βυθιζόμενος μπορείς να τον ξαπλώσεις πίσω απο το ξύλο και δεν θα φαίνεται καθόλου. Αν πάλι δεν είναι πρόσεξε μια γραμμούλα που έχει για ελάχιστο βυθιζόμενο μήκος(αν δεν το έχεις κάνει ήδη).

Ανυπομονώ να το δω με τις γαριδούλες σου.

Φιλικά

Ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή σου αλλά δεν είναι βυθιζόμενος. Α και ναι τον έχω μέχρι την γραμμούλα. Θα ήταν ωραία εάν ήταν βυθιζόμενος αλλά ..........

Αδερφέ καλημέρα. Κανεις που κανεις τον κόπο να απάντησης δηλαδή να ρωτήσεις κάτι, πες και τι γνώμη σου για το ενυδρείο. Όσο για την ερώτηση ναι το ενυδρείο από τα jumbo είναι full κομπλέ εκτος από τον θερμοστάτη. Ευχαριστώ.

Θα δείξει πολύ ωραίο και όταν μεγαλώσουν λιγάκι τα φυτά σου. Σωστή επιλογή κατά την γνώμη μου ο σκουρόχρωμος βυθός που αναδεικνύει πιο έντονα τα χρώματα των γαρίδων.

Και εδώ οι πρώτοι κάτοικοι του ενυδρείου.

dsc04321f.th.jpg dsc043230.th.jpg

την τζαβα που εχεις στο ξυλο πρεπει να την ανοιξεις και αλλο να πιασει ολο το ξυλο μπορεις να χρησιμοποιεισης η κλωστη η πολυ λεπτη πετονια .

Πολυ καλο το ενυδρειο σου μπορεις να βαλεις μια φοτο του φιλτρου (?) γιατι εχω κι εγω το ιδιο και δεν βγαζει ετσι εμενα τις φυσαλιδες και το νερο..

την τζαβα που εχεις στο ξυλο πρεπει να την ανοιξεις και αλλο να πιασει ολο το ξυλο μπορεις να χρησιμοποιεισης η κλωστη η πολυ λεπτη πετονια .

Καλημέρα φιλε μου. Είναι ανοιγμένη η moss απλά την πήρα από φίλο και πήρα λίγο. να φανταστείς ήταν πιο λίγη, τώρα αρχίζει και απλώνεται στο ξύλο μονη της.

A και παρεπιπτόντως τα σαλιγκαράκια είναι zebra nerite snail για όποιος ενδιαφέρεται. Και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις απάντησης σας(και πρότασης).

Επιτέλους η γαριδούλες ήρθαν αλλα μικρούλες. 3 φωτό για του λόγου του αληθές.

dsc04364t.th.jpg dsc04363h.th.jpg dsc04349v.th.jpg

• 10 months later...

Ξερω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά φίλε μου μήπως μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος που έχει το ενυδρειάκι τον jumbo να μου πει τι έβαλε σαν καπάκι για να μην πηδάνε οι γαρίδες έξω?

Ξερω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά φίλε μου μήπως μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος που έχει το ενυδρειάκι τον jumbo να μου πει τι έβαλε σαν καπάκι για να μην πηδάνε οι γαρίδες έξω?

Οι γαριδες δεν νομιζω οτι πηδουν εξω...

καλησπερα και απο εμενα!!! οντως δεν πηδανε απεξω :P

επισης καλο θα ηταν να βγαλεις την anubia εχασα πολλες γαριδες λογω του φυτου γιατι πολυ απλα οταν κοπει ενα φυλλαρακι η μια ριζουλα,τοτε βγαινει μια τοξινη οπου τις γαριδες τις εχει νοκ αουτ ! προσεξε το..

καλησπερα και απο εμενα!!! οντως δεν πηδανε απεξω :P

επισης καλο θα ηταν να βγαλεις την anubia εχασα πολλες γαριδες λογω του φυτου γιατι πολυ απλα οταν κοπει ενα φυλλαρακι η μια ριζουλα,τοτε βγαινει μια τοξινη οπου τις γαριδες τις εχει νοκ αουτ ! προσεξε το..

??????????

πρωτη φορα το ακουω αυτο και εχω παρα πολλες ανουμπιες και γαριδες και δεν εχει γινει ποτε.οσες φορες και αν εχω κοψει φύλλο η εστω και να εχει κοπει μονο του ;)

φιλε μου,και εγω το ιδιο ελεγα! αλλα μου πεθαναν γυρω στις 40-50 red cherries μεσα σε ενα μηνα που κλαδεψα 4-5 anubies! μπορει στο δικο σου ενυδρειο να μην δημιουργηθηκε μεγαλο ποσοστο τοξινης παντως εγω σου προτεινω να την βγαλεις.. ισως να σου απαντησουν και οι πιο ειδικοι σε αυτο.. καλη συνεχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...