prodromos100 28 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 28 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα παιδία,θέλω να σας ρωτίσω αν το java moss μπορεί να αναπτυχθεί στο χαλίκι του ενυδρείου?? χωρις να το δέσω πάνω σε μια πέτρα ή ένα ξύλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 28 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 28 Νοεμβρίου 2010 (edited) Θα αγκιστρωθεί αν του δοθεί η ευκαιρία σε πετραδάκια από το χαλίκι αλλά είναι σαφώς καλύτερο να το πιάσεις με πετονιά σε πέτρες ή ξύλα. Έγινε επεξεργασία 28 Νοεμβρίου 2010 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 28 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 28 Νοεμβρίου 2010 σε ευχαριστώ Ανδρέα.το θέλω πιο πολύ για να καλύψω λίγο την επιφάνεια του βυθού,έχεις να μου προτείνεις κανένα άλλο φυτό για αυτό που το θέλω αλλά χωρίς να έχει πολλές απαιτήσεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 28 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 28 Νοεμβρίου 2010 Τα φυτά τύπου γκαζόν ή γενικά τα φυτά του πυθμένα είναι κατά κανόνα πιο απαιτητικά από τα υπόλοιπα (πχ σε φωτισμό ή CO2). Πιο εύκολα θεωρούνται ο echinodorus tenellus και η eleocharis parvula. Εύκολο είναι και το Java moss το οποίο όπως είπαμε αν καταφέρεις να το κρατήσεις στον πυθμένα με κάποιο τρόπο επίσης δεν θέλει ιδιαίτερη περιποίηση σε λιπάσματα φως ή διοξείδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος