albabis 28 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 28 Νοεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει αυτή στην δεξιά φώτο; Προσέξτε πόσο καμπουριάζει. Τις έχω ένα μήνα περίπου και δεν είμαι σίγουρος αν ήταν έτσι από την αρχή, γιατί ήταν έγκυος και η φουσκωμένη κοιλιά αλλοιώνει την εμφάνιση τους. Επίσης είμαι εντελώς άπειρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1234 28 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 28 Νοεμβρίου 2010 Πιστευω οτι ετσι την αγορασες κ λογικα ετσι θα γεννηθηκε. . .περιμενε κ τη γνωμη πιο εμπειρων για σιγουρια.παντως δε νομιζω να ειναι αρρωστεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 28 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 28 Νοεμβρίου 2010 μιπως καθεται σινιθος στο πανο μερος του ενιδριου?? τροει κανονικα??? εχει γενιση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
albabis 28 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 28 Νοεμβρίου 2010 μιπως καθεται σινιθος στο πανο μερος του ενιδριου?? Όχι, χρησιμοποιεί όλο το ενυδρείο. τροει κανονικα??? Ναι εχει γενιση??? Ναι, πριν από δύο εβδομάδες περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 28 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 28 Νοεμβρίου 2010 δεν ξερω αν βοηθαει αλλα εμενα μια γκαμπινα μου που γεννησε μετα ηταν ετσι αλλα εδω και 4-5 μηνες που ειναι ετσι ειναι μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 28 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 28 Νοεμβρίου 2010 μονιζω πως θελει ξεκουραση!! το ειχα τιχη και εγω αυτο το περιστατικο 2 φορες...την μιν φορα πιγενε στιν επιφανια του νερου....και μετα απο 2-3 ημερες ειδε τα ραδικια αναποδα και την αλλη φορα την εβγαλα τον εβαλα σε ενα 9 λτ ενυδριο και τον ταιζα τν tetrapro με σπιρουλινα που ειναι...και τωρα ειναι μια χαρα...... και η 2 φορες που το επαθα αυτο ηταν μετα απο γεννες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 28 Νοεμβρίου 2010 Δώσε ιδιαίτερη βάση στη διατροφή.Όχι τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποικιλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albabis 28 Νοεμβρίου 2010 Author #8 Share 28 Νοεμβρίου 2010 Δώσε ιδιαίτερη βάση στη διατροφή.Όχι τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποικιλία. Μπορείς να μου προτείνεις κάτι συγκεκριμένο. Τώρα χρησιμοποιώ ένα σκεύασμα της O.S.I σε νιφάδες που ισχυρίζεται ότι περιέχει μια μεγάλη ποικιλία συστατικών (γαρίδες, σπιρουλίνα, άλγη,ρύζι, κρέας ψαριού και άλλα πολλά). Είμαι και σε φάση στρωσίματος και δεν τα ταΐζω καθημερινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεωργιος 1979 28 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 28 Νοεμβρίου 2010 εχω και γω μια θηλυκια που ειναι ετσι εδω και 4-5 μηνες!εχει νορμαλ αντιδρασεις και τρωει κανονικα!απλα εχει αυτη την παραμορφωση!μου την ειχε δωσει ετσι φιλος απο το φορουμ απο μικρη και ακομα ειναι ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myronlas 28 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 28 Νοεμβρίου 2010 Αν καθεται στην επιφανεια, ειναι κακο σημαδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 29 Νοεμβρίου 2010 #11 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειναι στρωμενο το ενυδρειο σου ;Αν μπορεις βαλε μας τιμες Δεν μου αρεσει το ψαρι σου οχι γιατι εχει κανει καμπουρα αλλα γιατι το ραχιαιο δεν εινα ανοιχτο . Κοιταξε το κ πες μας γιατι μποιρει να μην ειναι καθαρη η φωτο κ να μην το βλεπω καθαρα Το ¨καμπουριασμα ¨σημβαινει πολλες φορες κυριως απο αβιταμινωση κ σε συνδιασμο με ταλαιπωριες κυριως στα θυκηκα με τις γεννες. Αυτο δεν μπορει να φτιαξει αλλα δεν θα εχει κανενα προβλημα στο μελλον το μονο που μπορεις να τους κανεις ειναι να τους εμπλουτιζεις τις τροφες με βιταμινες (εχει πολυ καλη η ΣΕΡΑ. Μπουλιαζουμε την τροφη την αφηνουμε 2-3 λεπτα κ κατοπιν ταϊζουμε . Μπορεις να το κανεις 2-3 φορες την εβδομαδα για αρχη κ κατοπιν λιγο ποιο αραια) κ να κρατας τις συνθηκες του ενυδρειου σου σε πολυ καλη κατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 29 Νοεμβρίου 2010 #12 Share 29 Νοεμβρίου 2010 ωπος τα λεει ο GIN ταιζε πικιλια....εγω τα δικα μου τα ταιζω αρτεμια και tetrapro με σπιρουλινα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albabis 1 Δεκεμβρίου 2010 Author #13 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Έλειπα τις προηγούμενες δύο μέρες και μόλις γύρισα. Λοιπόν με την σειρά. Πράγματι το ενυδρείο είναι άστρωτο αν και είμαι στην έκτη εβδομάδα. Έχω πρόβλημα αμμωνίας εδώ και δύο εβδομάδες, δες τις τιμές παρακάτω. Το πτερύγιο δεν είναι τόσο ανοιχτό όσο της άλλης αν και το ανοίγει στιγμιαία, επίσης τα βράγχια της είναι πιο κόκκινα αλλά αυτό το είχε από την αρχή. Τιμές ενυδρείου. Ph 8.0 Kh 5 Gh 9 NH3/NH4 0.25 NO2 0 NO3 0 θερμοκρασία 23 Το καμπούριασμα το πρόσεξα για πρώτη φορά πριν αρχίσει να ανεβαίνει η αμμωνία, για το πτερύγιο δεν ξέρω τώρα το είδα μετά την επισήμανση σου. Αύριο θα πάω να πάρω βιταμίνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 2 Δεκεμβρίου 2010 #14 Share 2 Δεκεμβρίου 2010 Γι αυτο σε ρωτησα απ την αμμωνια το εχει παθει το ψαρακι, το κοκκινισμα κ τα πτερυγια που δεν ειναι ανοιχτα . Κανε αλλαγες νερου μετρα καθημερινα κ για 3 μερες μην τα ταϊζεις δεν θα παθουν τπτ . Δεν μπορεις να βρεις ¨μπολι¨απ ενυδρειο καποιου φιλου για να στρωσει μια ωρα αρχιτερα; Α κ κατι αλλο ποσα ψαρακια εχεις μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
albabis 2 Δεκεμβρίου 2010 Author #15 Share 2 Δεκεμβρίου 2010 Είναι δυόμιση εβδομάδες τώρα που κάνω συνεχώς αλλαγές και τα έχω ταράξει στην νηστεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 3 Δεκεμβρίου 2010 #16 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Μετρα αυριο κ πες μας τι τιμες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
albabis 3 Δεκεμβρίου 2010 Author #17 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Έχω ανοίξει θέμα για την αμμωνία πριν μερικές μέρες εδώ και έχω βάλει και τις σημερινές μετρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 3 Δεκεμβρίου 2010 #18 Share 3 Δεκεμβρίου 2010 Σίγουρα πρέπει να διορθώσεις το θέμα με την αμμωνία, πάντως η πάθηση ίσως να είναι ραχίτιδα είτε γενετική είτε από αβιταμίνωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος