CC-Gio 12 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Mου γεννησαν τα μολλυ μπαλλουν και ειχα καταφερει να μαζεψω και να βαλω στη γεννηστρα 7 αλλα για καποιο λογο(παραγεμισα το ενυδρειο και η πλαστικη μου γεννηστρα επιασε στην κοντρα που υπαρχει στην επιφανεια) μου εμειναν 4! Τωρα μενουν εδω....εχω κανει οσο καλυτερες συνθηκες μπορουσα.... Γεννηστρα Ο μπαμπας ειναι με το μεγαλο ραχιαιο πτερυγιο (long fin νομιζω λεγεται)που τον λεω ''Αρχοντα'' και η μαμα ειναι στα αριστερα η ''Πορτοκαλενια'' Οικογενεια Οπου να'ναι θα γεννησει και η δεξια...η ''Λευκη''..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 12 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μπραβο σε βλεπω οργανωμενο. Συνγαρητηρια που εγινες μπαμπας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 12 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχαρητηρια για τη γεννα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 12 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 12 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Σου ευχομαι να τα μεγαλωσεις χωρις να εχεις αλλη απωλια.Κ καλη επιτυχια με τη μελλουσα μαμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 13 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Να σου ζήσουν τα μωρά, όσα και αν απέμειναν. Οι φωτογραφίες δεν μου ανοίγουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 13 Σεπτεμβρίου 2006 #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Να σου ζησουν τα μωρουλια και να τα δεις οπως επιθυμεις Να μας κρατας ενημερους για την πορεια των μωρων σου. Εχεις μαυρο μολλυ; Οι φωτο ουτε κι εμενα μου ανοιγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 13 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μπραβο σου φιλε μου .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CC-Gio 13 Σεπτεμβρίου 2006 Author #9 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
CC-Gio 13 Σεπτεμβρίου 2006 Author #10 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Να σου ζησουν τα μωρουλια και να τα δεις οπως επιθυμεις Να μας κρατας ενημερους για την πορεια των μωρων σου. Εχεις μαυρο μολλυ; Οι φωτο ουτε κι εμενα μου ανοιγουν Τωρα πρεπει να ειναι ολα ενταξει με τις φωτο! Δεν εχω μαυρο μολλυ......εχω λευκο.....αλλα καποια στιγμη θα παρω και ενα καταμαυρο(οταν βρω το τελειο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 13 Σεπτεμβρίου 2006 #11 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) Εγω πριν λιγο εκλεισα ενα ζευγαρακι μαυρα, αν και μαλλον θα παρω 2 κοπελες μαυρες, και θα παω μεχρι το Σαββατο να τα παρω. Παντως ειναι κουκλακια φτου φτου. Καλα πρεπει να σου στειλω φωτο απο τον δικο μου τον χρυσο που εχει μονο το ενα ματι του με περιγραμα μαυρο ειναι κουκλος ο Σανι μου Έγινε επεξεργασία 13 Σεπτεμβρίου 2006 - GIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος