Nrgman 12 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Γειά σας Ήρθε ο καιρός να γραφτώ εδώ. Να μάθω καινούργια πράγματα αλλα και αν μπορώ να βοηθήσω. Λοιπος έχω 4 ενυδρεία. 3 λειτουργικά και ένα στα σκαριά. 1) 120 λίτρα. Carrefure Φυτεμένο με 1 ζευγάρι kribensis και 3 Cae . 2)60 λίτρα . Aqua magic. Φυτεμένο με 2 kribensis (μικρά) 5 Glowlight tetra 5 Pristella 15 neon tetra 1 flying fox 3) 25 λιτρα Νηπιαγωγείο με 14 baby kribensis (απόγονοι του ζευγαριού στο 120) 4) Acrylic DIY multi betta aquarium (λεπτομέρειες στα DIY) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 12 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 WELCOME to AQUAZONE φιλε Nrgman ... Πολυ ομορφα τα ενυδρεια σου ... Καλη διαμονη .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 12 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Καλωσόρισες στο Aquazone! Βλέπω ότι έχεις κάνει μια πολύ καλή δουλειά και ελπίζω να δούμε σύντομα αναλυτικές παρουσιάσεις, με περισσότερες λεπτομέρειες, για το κάθε ενυδρείο που έχεις! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 12 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) Καλωςηρθες Nrgman στο Aquazone! Νομιζω οτι μπορεις να βοηθησεις απο την πρωτη κιολας στιγμη που γραφτηκες! Εχω καποιες αποριες σχετικα με τα kribensis. Θελω να μου με βαση την εμπειρια σου για την συμπεριφορα τους σε σχεση με τα φυτα αλλα και με αλλα ψαρια. Δες λεπτομεριες και στο post που εχω ανοιξει... Lifalili ή Kribensis Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2006 - blackghost7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 12 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 nrgman !!! Βλεπω ωραια ενυδρεια....πολυ μερακι...και σιγουρα θα εχεις να μας πεις πολλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 12 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Καλως ηρθες στην παρεα μας Καλη συνεχεια. Τα ενυδρεια σου ειναι κορυφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 12 Σεπτεμβρίου 2006 #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Καλωςηρθες στην παρεα. Απο τι βλεπω στις φωτο εχεις κανει καλη δουλεια. Πολυ ομορφα,ΜΠΡΑΒΟ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 12 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς τον! Μια χαρά τα ενυδρεία σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 13 Σεπτεμβρίου 2006 #9 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς όρισες στ Aquazone αγαπητέ Φίλε Nrgman. Τα ενυδρεία σου είναι εξαιρετικά, τα συγχαρητήριά μου! Κάποιο από αυτά θα μπορούσε να διακριθεί στο διαγωνισμό του ενυδρείου που διοργανώνει το forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 13 Σεπτεμβρίου 2006 #10 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 κι από μένα... Πολύ καλή δουλειά έχεις κάνει με τα ενυδρεία σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 13 Σεπτεμβρίου 2006 #11 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Nrgman στο Aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 17 Σεπτεμβρίου 2006 #12 Share 17 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες στο aquazone!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος