gante 26 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 26 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα σε ολους ανεβαζω ενα βιντεο απο τα Platy μου για να μου πειται αν εχω καποιο που ειναι εγκυος ή κοντα σε γεννα. Τα Platy μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 26 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 26 Νοεμβρίου 2010 μηπως μπορεις να βαλεις φωτο γιατι το βιντεο δεν μπορω να το ανοιξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 26 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 26 Νοεμβρίου 2010 μηπως μπορεις να βαλεις φωτο γιατι το βιντεο δεν μπορω να το ανοιξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 26 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 26 Νοεμβρίου 2010 εγω προσοπικα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι εγγυος.....θα το καταλαβεις μονος σ......ετσι και αλλιος απο οτι ειδα στο βιντεο εχεις αρκετα φυτακια....και δεν θα χρειαστη να βαλεις γενιστρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 1 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 'Μπορει να ειναι στην αρχη αλλα μην ανησυχης ουτως ή αλλως καποια στιγμη θα σου γεννησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 8 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 Απο το video σου δυστιχως δεν φαινεται κατι,απλα προσπαθησε να δεις αν τα θηλυκα σου εχουν στην κοιλια τους μια μαυρη βουλα,αν υπαρχει οσο πιο μεγαλη ειναι τοσο πιο νωρις θα γεννησει... Αλλα φιλαρακι πραγματικα μην ανησυχεις εχεις αρκετα φυτα για να κρυφτουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος