Jump to content

Δεν ειναι καλα η Ανεμωνη μου

Recommended Posts

Ωραιος!Η Bta παει αρκετα καλα αν κ πιστευω πως με μια ακομα λαμπα θα δεις φοβερη διαφορα!Βλεπεις που η bta ειναι σκουρη κ οχι διαφανη??Σιγουρα θα παρατηρεις οτι η bta αντιδρα κ πιο γρηγορα στο φαγητο σωστα?

Σωστα, αλλα και φτυνει και ποιο πολυ τροφη απο την αλλη

Εγω παντως πιστευω πως η ασπρη/διαφανη ανεμωνη ανοικει στην οικογενια heteractis... μοιαζει πολυ με Heteractis crispa που σημαινει οτι θελει πολυ περισσοτερο φως απο την bta.

Ελπιζω να μη σε εχω κουρασει. Φιλε Ανδρεα μακαρι να υπαρξουν και αλλα παιδια σαν εσενα, τον βαγγελη (aiolos) ton Στρατο να μας κουραζουν ετσι.ι

Το οτι φτυνει φαγητο δεν ειναι καλο...ολες τις τροφες τις φτυνει η καποια συγκεκριμενη?Εισαι σιγουρος πως φτυνει φαγητο κ οχι περιτωματα?

Το οτι φτυνει φαγητο δεν ειναι καλο...ολες τις τροφες τις φτυνει η καποια συγκεκριμενη?Εισαι σιγουρος πως φτυνει φαγητο κ οχι περιτωματα? ;)

Υπαρχει περιπτωση να ενοχλουν τις ανεμωνες τα Bristle worms???? Σαν να ειδα κατι τετοιο σημερα.

πως μπορω να απαλαχτω απο αυτα?? (εχουν γινει παρα πολλα)

Πολυ μικρη πιθανοτητα.Ειναι πολυ πιο πιθανοτερο να φταιει οτιδηποτε αλλο,παρα τα σκουλικια

Υπαρχει περιπτωση να ενοχλουν τις ανεμωνες τα Bristle worms???? Σαν να ειδα κατι τετοιο σημερα.

πως μπορω να απαλαχτω απο αυτα?? (εχουν γινει παρα πολλα)

Με αφορμή την ερώτηση σου μπορείς να δεις αυτό το άρθρο

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=13716

Να απαλλαγείς από αυτά είναι κάπως δύσκολο,να μειώσεις τον πληθυσμό τους μπορείς να το κάνεις με κάποια τσιμπίδα όταν έχουν βγει έξω από την κρυψώνα τους.Θέλει προσοχή ώστε να μην κοπούν.Επίσης μην τα πιάσεις με το χέρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...