teodgeor 25 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Εκει που χαζευα στο net καποια μερα βρηκα μπροστα μου και παρηγγειλα 25 Tadpole Snails απο εξωτερικο, σημερα ηρθαν αλλα δεν ξερω που να τα βαλω.Ειναι πολυ πολυ μικρα.Καποιες ερωτησεις γιατι δεν γνωριζω τιποτα για σαλιγγαρια. Μπορω να τα βαλω σε μια μικρη γυαλια μονα τους μεχρι να μεγαλωσουν λιγο? Αν ναι χρειαζονται καποια θερμοκρασια , τι τρωνε? Μπορω να τα βαλω στο ενυδρειο που εχω τωρα? ρωταω μηπως μπορουν να φαγωθουν απο 6,7 μεγαλα που εχω εκει αλλιως αν δεν υπαρχει προβλημα να τα βαλω εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Ή κάτι δεν κατάλαβες καλά ή κάτι έγινε λάθος... Τα σαλιγκάρια που παρήγγειλες από το εξωτερικό είναι αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodgeor 26 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 26 Νοεμβρίου 2010 Ή κάτι δεν κατάλαβες καλά ή κάτι έγινε λάθος... Τα σαλιγκάρια που παρήγγειλες από το εξωτερικό είναι αυτά? Ειναι πολυ μικρα θα τα δω παλι το μεσημερι γιατι τωρα λειπω απο το σπιτι, αλλα ναι νομιζω οτι αυτα ειναι, Μηπως δεν ειναι για ενυδρειο? Για πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 26 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 26 Νοεμβρίου 2010 (edited) Εάν κατάλαβα καλά, πρόκειται για τα γνωστά σε όλους σαλιγγάρια λαθρεπιβάτες που έρχονται στο ενυδρείο μας μαζί με τα φυτά που κατά καιρούς τοποθετούμε. Πολλοί από εδώ μέσα κάνουν προσπάθειες για να τα εξολοθρεύσουν ενώ εσύ τα αγόρασες...Ίσως αυτή είναι η απορία του stormtrooper... Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2010 - ilouvatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodgeor 26 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 26 Νοεμβρίου 2010 Αλλιως φαινονταν στην φωτογραφια και αλλιως τα ειδα οταν ηρθαν , αν ειναι οντως αυτα και τα αγορασα ευτυχως που δεν εβαλα ακομη μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreeas1 1 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 1 Δεκεμβρίου 2010 Εγω θα τα εβαζα (οχι ολα γιατι πολλαπλασιαζονται γρηγορα) αλλα ακομη ειναι μικρα αν θες βαλτα δεν κανουν κακο...αντιθετως Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 2 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2010 Πληροφοριες www.practicalfishkeeping.co.uk.Φιλικη συμβουλη πρωτα ενημερωνομαστε και μετα αγοραζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος