dimitris76 25 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα σας! Φτιαχνω ενα reefακι και ως αρχαριος θα ηθελα να ρωτησω κατι που ισως φενετε πολυ απλο αλλα δεν το γνωριζω. Ειμαι στην φαση που εχω πρετοινασει το αλατονερο και θα προσθεσω ζωντανο αραγωνιτη. O αραγωνιτης βρισκεται σε μια σακουλα με νερο. Το νερο αυτο το αδιαζω στο ενυδρειο μαζι με τον αραγωνιτη ή το στραγγιζω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 25 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Εγώ όταν έστηνα το δικό μου τον άδειασα μαζί με το νερό και δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 25 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Το βάζεις μαζί με το νερό μέσα στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 25 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Σας ευχαριστω! Παωωωωω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 25 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Πολυ θολουρα ρε παιδια...ποτε φευγει? Ο βραχος μπορει να μπει και τωρα η πρεπει να περιμενω να καθαρισει το νερο??? Οι κυκλοφοριτες ανοιχτοι η κλειστοι??? Πολυ αγωνια βρε παιδια...Παντως ακομα και ετσι που το βλεπω αρχιζει να μου αρεσει τρελα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 25 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Ετσι γινεται στην αρχη. Τον βραχο καλυτερα να τον βαλεις οταν καθαρισει το νερο, ωστε να μην κατσει πανω του ολο αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KALLITEXNHS 25 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 25 Νοεμβρίου 2010 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος