plaYgirl 25 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερααα. με βαση αυτου του πολυ χρησιμου θεματος. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry474136 ανακαλυψα οτι η αμμος μου μαυρισε εσωτερικα σε καποια σημεια...μαλλον εκει που εβαζα ταμπλετες λιπανσης(συγκεκριμενα της sera florenette A ..) Υπαρχη καποια αλλη λυση,να γλιτωσω τα χειροτερα,απο το να ξεστησω το ενυδρειο μου...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 25 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Μην πανικοβάλλεσαι με μια και δυο φορές δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εκτός από το αισθητικό. Αν μπορείς να μας δήξεις και καμιά φωτογραφία θα ήταν καλό. Αν το μαύρισμα δεν είναι κάποιο σάπισμα και οφείλετε καθαρά στην ταμπλέτα λίπανσης δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αν πάλι το πρόβλημα είναι έντονο και φαίνεται άσχημο αφαίρεσε μόνο το συγκεκριμένο σημείο πλένε την άμμο και ξανά πρόσθεσε την. Αν τα σημεία είναι πολλά τότε μην διανοηθείς να τα κάνεις όλα μαζί αλλά σταδιακά πχ ένα τώρα ένα μετά από 3 εβδομάδες κοκ. Ώστε να μην διαταράξεις πολύ την βιολογία του βυθού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 25 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Μην πανικοβάλλεσαι με μια και δυο φορές δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εκτός από το αισθητικό. Αν μπορείς να μας δήξεις και καμιά φωτογραφία θα ήταν καλό. Αν το μαύρισμα δεν είναι κάποιο σάπισμα και οφείλετε καθαρά στην ταμπλέτα λίπανσης δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αν πάλι το πρόβλημα είναι έντονο και φαίνεται άσχημο αφαίρεσε μόνο το συγκεκριμένο σημείο πλένε την άμμο και ξανά πρόσθεσε την. Αν τα σημεία είναι πολλά τότε μην διανοηθείς να τα κάνεις όλα μαζί αλλά σταδιακά πχ ένα τώρα ένα μετά από 3 εβδομάδες κοκ. Ώστε να μην διαταράξεις πολύ την βιολογία του βυθού. Βασικα το προβλημα ειναι μονο εσωτερικα της αμμου...και τα μονα σημεια που μπορω σιγουρα να δω ειναι αυτα που φαινονται στο πλαι απο το τζαμι του ενυδρειου...και ρωταω για ξεστησιμο..γιατι ηδη..εχω αρκετα φυτουλια...και θα πρεπει να ξεριζωνω-φυτευω.για να κανω οτιδηποτε Παντως και παλι..στα σημεια που το βλεπω..δεν ειναι αρκετα εντονο...ειναι γκρι προς το μαυρο...αλλα χωρις να εχω και κριτηριο αξιολογησης Εχω και γαριδουλες μεσα....λετε να εχω προβλημα με τυχον αναεροβιες...??αν και δεν τις εχω δει ποτε να σκαλιζουν ιδιαιτερα την αμμο..και οταν φυτευω τις διωχνω μακρυα...για να αποφυγω το οτιδηποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος