soxo1979 24 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 24 Νοεμβρίου 2010 (edited) χθες αγορασα μια γαριδα που θα ηταν οκ με τα ψαρια που εχω ... απο την ωρα που την εβαλα ολα πολεμαν να την φανε ...... δεν τεριαζει με (three stripe damsel,percula,paganiela) ??? ποια γαριδα ειναι ? μου ηπαν οτι ειναι η debelius shrimp ...???? γιατι την ορμανε ολα ??? και τα ασπρα σαν αστεριες κατω τι ειναι ???? (εχω γεμισει) Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2010 - soxo1979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Η γαριδα σου ειναι μια camel shrimp,και αν εχεις ζωανθους,εχε το νου σου.Το πιθανοτερο ειναι να εχεις προβλημα και με αλλα κοραλια,καθως η γαριδα δεν ειναι reef safe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Τα κατω σαν οφιουροι μου μοιαζουν.........αν βλεπω καλα,γεραματααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Η debelius shrimp ειναι αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 24 Νοεμβρίου 2010 Author #5 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Η debelius shrimp ειναι αυτη μαλλον με κοροιδευουν απο εκει που την πηρα.. επιμενουν οτι ειναι debelius.... και reef safe .... την πληρωσα και πανακριβα.... τωρα απο φητα δεν εχω.. μονο αυτο στην φοτο... την αφηνω ?(με ροσκο να φαγωθει ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos83 24 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 24 Νοεμβρίου 2010 η γαριδα που εχεις ειναι η camel shrimps και την εχω μαζι με ζωανθους και προβλημα δεν εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 24 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 24 Νοεμβρίου 2010 η γαριδα που εχεις ειναι η camel shrimps και την εχω μαζι με ζωανθους και προβλημα δεν εχω... ειναι αληθεια οτι πρεπει να την εχεις ζευγαρι ? και εσενα τα αλλα ψαρια δεν την πηραξαν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 24 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Τα κατω σαν οφιουροι μου μοιαζουν.........αν βλεπω καλα,γεραματααα καταπληκτικό να είναι γόνος η κάποιο μικρόσωμο είδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 24 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάλι βλέπω στην πρώτη φωτογραφία πάρα πολλά planaria!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 25 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάλι βλέπω στην πρώτη φωτογραφία πάρα πολλά planaria!!! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 25 Νοεμβρίου 2010 Author #11 Share 25 Νοεμβρίου 2010 +1 τι ειναι τα planaria ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 25 Νοεμβρίου 2010 Author #12 Share 25 Νοεμβρίου 2010 ολες οι φωτο που βρικα για planaria δεν μοιαζουν καν ... αυτα που εχω και τα μικρα και τα μεγαλα ειναι ασπρα σαν μικροι αστεριες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 25 Νοεμβρίου 2010 #13 Share 25 Νοεμβρίου 2010 τι ειναι τα planaria ??? http://en.wikipedia.org/wiki/Planarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 25 Νοεμβρίου 2010 #14 Share 25 Νοεμβρίου 2010 τι ειναι τα planaria ??? Στην φώτο στα έχω κυκλώσει. http://www.ehow.com/how_4890754_of-flat-wo...f-aquarium.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Νοεμβρίου 2010 #15 Share 25 Νοεμβρίου 2010 καταπληκτικό να είναι γόνος η κάποιο μικρόσωμο είδος Ναι ρε Τασο.....μπορει να ειναι κι απ'το διαστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 25 Νοεμβρίου 2010 Author #16 Share 25 Νοεμβρίου 2010 λοιπον αυτα που λετε για planaria ειναι σαν λουλουδακια απο τα κοκκινα στην φωτο .. δεν νομιζω οτι ειναι κατι ζωντανο ,,αλλα ειναι σηγουρα απο αυτα.. τα κοκκινα δεν ξερω πως τα λενε αλλα μου ειπαν οτι σκοτωνουν νιτρικα.. εγω λεω τι ειναι τα αλλα σαν αστεριες που εχω γεμισει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 25 Νοεμβρίου 2010 Author #17 Share 25 Νοεμβρίου 2010 λοιπον αυτα που λετε για planaria ειναι σαν λουλουδακια απο τα κοκκινα στην φωτο .. δεν νομιζω οτι ειναι κατι ζωντανο ,,αλλα ειναι σηγουρα απο αυτα.. τα κοκκινα δεν ξερω πως τα λενε αλλα μου ειπαν οτι σκοτωνουν νιτρικα.. εγω λεω τι ειναι τα αλλα σαν αστεριες που εχω γεμισει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 26 Νοεμβρίου 2010 #18 Share 26 Νοεμβρίου 2010 λοιπον αυτα που λετε για planaria ειναι σαν λουλουδακια απο τα κοκκινα στην φωτο .. δεν νομιζω οτι ειναι κατι ζωντανο ,,αλλα ειναι σηγουρα απο αυτα.. τα κοκκινα δεν ξερω πως τα λενε αλλα μου ειπαν οτι σκοτωνουν νιτρικα.. εγω λεω τι ειναι τα αλλα σαν αστεριες που εχω γεμισει ... Σου απάντησε ο Δίας είναι οφίουροι μπορείς να ψάξεις σαν Serpent Sea star η brittle star,είναι καλοί καθαριστές. Τα άλλα όμως δεν είναι λουλουδάκια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος