paris_athens 24 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Υπαρχει περιπτωση να πειραξει αλλα σαλιγκαρια οπως apple snail και τα μωρα τους? Εχετε παρατηρησει κατι αναλογο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 24 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 24 Νοεμβρίου 2010 (edited) Υπαρχει περιπτωση να πειραξει αλλα σαλιγκαρια οπως apple snail και τα μωρα τους? Εχετε παρατηρησει κατι αναλογο? Διάβασε αυτό το θέμα, αλλά διάβασε το όλο προσεχτικά (υπάρχει λόγος ) Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2010 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 25 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Μου εκανες την καρδια περιβολι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 25 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 25 Νοεμβρίου 2010 Μου εκανες την καρδια περιβολι Καλά μην το παίρνεις και τόσο κατάκαρδα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 5 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 5 Ιανουαρίου 2011 κοιτα εγω ειχα σε 60 λιτρα 2 ελενες και 2 apple μια μερα βρισκω τις 2 ελενες μεσα στο κελυφοσ ενος apple (και το apple dead ) την επομενη οι 3 ελενες δοθηκαν σε συνχομπιστα οποτε λογικα οι ελενες εκαναν την δουλεια οποτε μην δοκιμασεις αν ειναι να βαλεις ελενες βαλε μονο αυτο το ειδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 6 Ιανουαρίου 2011 κοιτα εγω ειχα σε 60 λιτρα 2 ελενες και 2 apple μια μερα βρισκω τις 2 ελενες μεσα στο κελυφοσ ενος apple (και το apple dead ) την επομενη οι 3 ελενες δοθηκαν σε συνχομπιστα οποτε λογικα οι ελενες εκαναν την δουλεια οποτε μην δοκιμασεις αν ειναι να βαλεις ελενες βαλε μονο αυτο το ειδος Αυτό που λες δεν βγάζει ασφαλές συμπέρασμα.Αν το βρήκαν ήδη νεκρό; Συμφωνώ οτι μπορούν να χτυπήσουν μεγαλύτερα σαλιγκάρια (αν δεν βρίσκουν μικρότερα για να τραφούν),αλλά κάτι που δεν βλέπουμε με τα μάτια μας,τη στιγμή που γίνεται, καλό είναι να μην το υποστηρίζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ95 6 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 6 Ιανουαρίου 2011 καλημερα προσπαθω να ανεβασω φωτο που γυρω στα 20 ελενα εχουν επιτεθει σε τεραστιο σαλιγκαρι. συμπερασμα δεν αφηνουν σαλιγκαρι για σαλιγκαρι.(τα ειχα σε 400 και εκτος οτι πιλλαπλασιαστηκαν τρελα και εφαγαν οτι σαλιγκαρι υπηρχε δεν πειραξαν τις γαριδες ή καποιο αλλο οργανισμο. Γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 8 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 8 Ιανουαρίου 2011 (edited) Αυτό που λες δεν βγάζει ασφαλές συμπέρασμα.Αν το βρήκαν ήδη νεκρό; Συμφωνώ οτι μπορούν να χτυπήσουν μεγαλύτερα σαλιγκάρια (αν δεν βρίσκουν μικρότερα για να τραφούν),αλλά κάτι που δεν βλέπουμε με τα μάτια μας,τη στιγμή που γίνεται, καλό είναι να μην το υποστηρίζουμε. ειπα οτι υποψιαζομε δεν ειπα οτι το εχω 100% σιγουρο ! και επισεις προτεινω να μην κανει το ιδιο λαθοσ με εμενα γιατι ΛΟΓΙΚΑ οι ελλενες φταινε μολις βγηκαν το αλλο apple μια χαρα (τα αpple ηταν κανα διμηνο μεσα στο ενυδρειο χωρις προβλημα) οταν μπηκαν οι ελλενες ξαφνικα το ενα πηγε στο μεγαλλο ενυδρειου το παραδεισου Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2011 - spyros-DH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mermaid 8 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Τα helena είναι σαρκοφάγα σαλιγκάρια. Επομένως αν δεν βρουν τροφή ενδέχεται να φάνε κάποιο άλλο σαλιγκάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος