Jump to content

Νεος στην Αφρική

tsoum

Recommended Posts

Το Pseudotropheus sp. "Acei είναι ενδημικό είδος της λίμνης Malawi και ανήκει στην ομάδα των πετρόψαρων (mbuna). Όπως όλα τα είδη που ανήκουν σε αυτή την ομάδα χρειάζονται άμμο και πολλές πέτρες. Τα κλαδιά είναι περισσότερο διακοσμητικά και τα χρησιμοποιείς αν σου αρέσουν. Τα φιλοξενούμε σε χαρέμια του ενός αρσενικού με 3 ή 4 θηλυκά.

;)

Στο προφίλ λέει οτι στην φυση τρέφεται απο άλγες που αναπτύσσονται σε κλαδια που κρέμονται μεσα στο νερό ή πάνω σε κορμούς που έχουν πέσει μεσα. Τελοσπάντων. Χωράνε 4 ατομα; Αν ναι νομίζω πως έχω καταλήξει! ;)

Μα δεν είπα οτι το διάβασα εδώ μέσα! Εδώ τα διάβασα. Στο τεταρτο σχόλιο και αλλου. Τοτε μου φαίνεται πως δεν θα βάλω αυτά γιατί 2 ψάρια σε 180 λίτρα... Οσο όμορφα και αν είναι δεν θέλω να το κάνω αυτό.

Παντως στον φίλο που είχα παει είχε και απο αυτα. Ειχαν κάνει φωλιά σε μια φεγγαρόπετρα και ήταν 3. 2 αρσενικά και ενα θυληκό. Ειχαν κάνει και κάποια γεννα γιατί ειπε ο φίλος οτι είχε δει κάποιο μικρό να ξεπροβάλλει. Τελοσπάντων. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι και το 2 θυληκό καθόταν γύρω απο την φωλιά διώχνωντας τα αλλα ψαρια χωρίς να την πειράζουν οι γονείς.

Αν διαβασεις στο σχολιο,θα δεις οτι αναφερεται,οχι στο μεγαλυτερο ψαρι,αλλα στο ζευγαρι μεγαλυτερων ψαριων.

Χωράνε 4 ατομα; Αν ναι νομίζω πως έχω καταλήξει! ;)

:rasp:

Χωράνε 4 ατομα; Αν ναι νομίζω πως έχω καταλήξει! wootwoot.gif

;)

Να σας ρωτήσω κάτι: ποια είναι η συνηθισμένη τιμή για τα ps. pulpican; Εχω ήδη "κλεισει" 5 μικρά (4-5 εκατοστά) και σε ένα πετ εδώ περα βρήκα ίδιο μεγεθος προς 11€ το ένα. Είναι καλή τιμή, πιο πάνω απο το συνηθισμένο ή πιο κάτω; Μην μας τον πιάσουν κι όλας! :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...