Jump to content

Έκθεση εναλλακτικών θεραπειών-βιοενέργειας στον Παράδεισο Αμαρουσίου

Recommended Posts

Θυμάστε αυτό?: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...42944&st=20

Τώρα μεγαλύτερο και με ελεύθερη είσοδο!

Απλά μην το χάσετε! ;)

Αυτό το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Περισσότερα: http://www.anthropolis.gr/events.asp

Έγινε επεξεργασία - viciouscircle

Μπορείτε να κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες κουβέντες με έναν κύριο ο οποίος είναι ραδιαισθητικός, δηλαδή χρησιμοποιεί εργαλεία όπως εκκρεμές και ραβδιά (ραβδοσκοπία) για να βρίσκει νερό και ...πολλά άλλα, μπορεί να σας πει αν υπάρχει νερό ή κάποιο μαγνητικό πεδίο σε ένα μέρος μέσω χάρτη, χωρίς να το επισκεφτεί, πολύ χρήσιμο είναι να ελέγξει και αν ο χώρος σας επηρεάζεται από κάποιο πεδίο με αρνητικές επιπτώσεις στον ύπνο και στην διαβίωση σας σε αυτόν γενικά, η επίδειξη αυτή θα είναι δωρεάν στα πλαίσια της έκθεσης.

Μένει η αυριανή μέρα, μην το χάσετε! ;)

χρησιμοποιεί εργαλεία όπως εκκρεμές και ραβδιά (ραβδοσκοπία) για να βρίσκει νερό και ...πολλά άλλα, μπορεί να σας πει αν υπάρχει νερό ή κάποιο μαγνητικό πεδίο σε ένα μέρος μέσω χάρτη, χωρίς να το επισκεφτεί

Βάση ποιας μεθόδου μπορεί να το κάνει αυτό μέσω χάρτη??? Το να επισκεφτείς ένα μέρος μπορεί να σταθεί βάση λογικής και βάση ενέργειας. Ο χάρτης μου ακούγεται εντελώς παράλογος.

Πάντως αν ισχύει είτε το ένα (με επίσκεψη στον χώρο) είτε χωρίς άλλο (χωρίς επίσκεψη), χαραμίζει την όποια ικανότητά του... Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα τον είχαν ανάγκη, για πολύ πιο πρακτικούς λόγους (λειψυδρία) από το να μου πει εμένα αν θα έχω κακό ύπνο... ξεδιψασμένος ;)

Βάσει ποιας μεθόδου πολλές φορές όταν σκέφτομαι κάποιον με παίρνει τηλέφωνο?

Άσε το λογικό και το παράλογο και πήγαινε να δεις μόνος σου, το σίγουρο είναι οτι ξέρουμε πολύ λίγα για το πως λειτουργεί ο κόσμος, δεν πειράζει όμως σιγά σιγά να ανοιγόμαστε.

Βάσει ποιας μεθόδου πολλές φορές όταν σκέφτομαι κάποιον με παίρνει τηλέφωνο?

Άσε το λογικό και το παράλογο και πήγαινε να δεις μόνος σου, το σίγουρο είναι οτι ξέρουμε πολύ λίγα για το πως λειτουργεί ο κόσμος, δεν πειράζει όμως σιγά σιγά να ανοιγόμαστε.

Περισσότερο με απασχολεί το τελευταίο σκέλος του προηγούμενου ποστ μου, παρά το πως τα καταφέρνει. Δυστυχώς ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος σήμερα και θα είναι και αύριο. Ίσως να καταφέρω και να πάω...

Ξέρεις πως σε τέτοια θέματα δε λέω όχι, αλλά για να το πιστέψω θα θέλω λογικές και κατανοητές εξηγήσεις. Επίσης βάση στατιστικής και ιστορικά, κανείς από αυτούς τους "ιδιαίτερους" ανθρώπους δεν χρησιμοποιούσε τις όποιες "ιδιαίτερες" ικανότητές του για τα προς το ζειν.

Στην προηγούμενη έκθεση στο Γκάζι, ο άλλος ο τυπάκος (ο Πολωνός) που έκανε κάποια άλλα πραγματάκια, σχεδόν αποδείχτηκε... μούφας! ;)

Κρατάω ακόμα επαφή, κάθε άλλο παρά μούφας θα έλεγα, απλά αυτά που κάνει είναι λίγο μεγάλα και δεν θέλει να προκαλεί στους υπόλοιπους επαγγελματικούς τομείς του κατανοητό νομίζω... δεν θέλω να το συζητήσω εδώ.

Υποθέτω κάθ' ένας μας θα ανοιχτεί όταν πρέπει, εγώ απλά προσπαθώ να δίνω εναύσματα για όσους είναι έτοιμοι, θα το καταλάβουν και οι ίδιοι, θα τους γαργαλήσει η κοιλιά τους. ;)

Κρατάω ακόμα επαφή, κάθε άλλο παρά μούφας θα έλεγα, απλά αυτά που κάνει είναι λίγο μεγάλα και δεν θέλει να προκαλεί στους υπόλοιπους επαγγελματικούς τομείς του κατανοητό νομίζω... δεν θέλω να το συζητήσω εδώ.

Υποθέτω κάθ' ένας μας θα ανοιχτεί όταν πρέπει, εγώ απλά προσπαθώ να δίνω εναύσματα για όσους είναι έτοιμοι, θα το καταλάβουν και οι ίδιοι, θα τους γαργαλήσει η κοιλιά τους. :rasp:

Καλώς... Θα τα πούμε και από κοντά :rasp:

Αν καταφέρω θα περάσω αύριο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...