giorgoshar 23 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 23 Νοεμβρίου 2010 (edited) Παιδιά, μόλις αγόρσα ένα ενυδρείο 90-60-60 και ετοιμάζομαι να αγοράσω ζωντανό βράχο.Ομως άκουσα κάτι εξωφρενικές τιμές 15 ευρώ το κιλό, και θα χρειαστώ απο ότι μου είπανε γύρω στα 40 κιλά γιά το ενυδρείο και το σάμπ! Πείτε μου την γνώμη σας!! Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2010 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 23 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Κάπου τόσο πάνε οι τιμές για ζωντανό,αν θέλεις μπορείς να βάλεις μισι-μισο και ο νεκρός να ζωντανέψει ωραιότατα σε λίγο καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 24 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 24 Νοεμβρίου 2010 (edited) Μια ακομη λυση που θελει ομως αρκετη ΥΠΟΜΟΝΗ ειναι να ξεκινήσεις με ολο νεκρο που θα σου βγει περιπου 6 ευρω το κιλο και να περιμενεις να στρωσει το ενυδρειο. Σιγουρα θα το εφαρμοσω στο επομενο ενυδρειο μου. Και γλυτωνεις απο περιεργα πλασματα κα που τυχον θα σου μεταφερει ο ζωντανος. Δικια σου ειναι η αποφαση. Παντως εχει και ζωντανο σε pet shop που ξεκινανε απο 10 ευρω. Ψαξτο λιγο. Επισης καλη επιλογη ειναι και ο μισος-μισος που εγραψε ο grego7 παραπανω Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2010 - konchrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgoshar 24 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Μια ακομη λυση που θελει ομως αρκετη ΥΠΟΜΟΝΗ ειναι να ξεκινήσεις με ολο νεκρο που θα σου βγει περιπου 6 ευρω το κιλο και να περιμενεις να στρωσει το ενυδρειο. Σιγουρα θα το εφαρμοσω στο επομενο ενυδρειο μου. Και γλυτωνεις απο περιεργα πλασματα κα που τυχον θα σου μεταφερει ο ζωντανος. Δικια σου ειναι η αποφαση. Παντως εχει και ζωντανο σε pet shop που ξεκινανε απο 10 ευρω. Ψαξτο λιγο. Επισης καλη επιλογη ειναι και ο μισος-μισος που εγραψε ο grego7 παραπανω στον νεκρο βραχο καθοντε μ****α κοραλια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 24 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 24 Νοεμβρίου 2010 στον νεκρο βραχο καθοντε μ****α κοραλια?? Γιατί να μην κάθονται;Απλώς με νεκρό βράχο θα σου πάρει πιο πολύ καιρό να στρώσεις το ενυδρείο σου και να βάλεις κοραλάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 24 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα καθαρίστηκε από τις άσχετες δημοσιεύσεις. Παρακαλώ πολύ η συζήτηση να συνεχιστεί κόσμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος