Jump to content

Peruvian Scalare

Aquadominus

Recommended Posts

Τι εγινε με τα αυγα?

Εχουμε νεοτερα?

Η πρώτη προσπάθεια απέτυχε την τρίτη ημέρα χάθηκαν τα αυγά και των 2 ζευγαριών, Εχτές με διαφορά 1 ώρας ξανγέννησαν και τα 2 ζευγάρια. Ελπίζω αυτή τηνφορά να δώ ουρίτσες!!! ;)

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

νομιζω οτι λεμε για το ιδιο ψαρακι,,,,απλα αναφερετε και με τις 2 ονομασιες πιθανον

http://en.wikipedia.org/wiki/Pterophyllum

Όχι δεν πρόκειται για το ίδιο ψάρι δές εδώ, η Wikipedia έχει πολύ γενικές πληροφορίες να προτιμάς εξειδικευμένα site!!!

• 4 months later...

Μετά από αρκετό καιρό είπα να κάνω ένα update, Λόγω μετακόμισης το ενυδρείο ξεστείθηκε και ξαναστείθηκε οπότε είπα να βάλω λευκή άμμο (Carrat). Τα ψάρια είναι αρκετά στρεσαρισμένα μιας και ταλαιπωρήθηκαν με τη μετακόμιση και είναι μόλις 2 μέρες στο ενυδρείο, μόλις συνέλθουν και κάνω και μερικές αλλαγές που σκέφτομαι ακόμα και προσθέσω και μερικά φυτά!!! θα βάλω περισσότερες φωτογραφίες... προς το παρών μια μικρή γεύση...

DSC02278_edited-1.jpg

DSC02277_edited-1.jpg

DSC02273_edited-1.jpg

DSC02272_edited-1.jpg

DSC02270_edited-1.jpg

Μετά από 10 μέρες στο καινούργιο σπίτι είπα να κάνω ένα update μιας και έκανα κάποιες αλλαγές...

DSC02279.jpg

DSC02294.jpg

DSC02293.jpg

DSC02280.jpg

DSC02281.jpg

DSC02282.jpg

DSC02283.jpg

DSC02296.jpg

DSC02288.jpg

DSC02292.jpg

DSC02297.jpg

DSC02295.jpg

DSC02284.jpg

• 2 months later...

Μετά από 2,5 μήνες περίπου από την μετακόμιση ένα update μιας και μου βγήκε και ένα ζευγάρι από τα "Laetacara curviceps" σήμερα έκαναν τα αυγά τώρα δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να τα κρατήσουν τα tetra καραδοκούν δυστυχώς.... αλλά τα άτιμα μόλις έβαλα την πέτρα αμέσως να πάνε να κάνουν αυγά, τι σου είναι η σωστή διακόσμησή!!!!!!! :):lmao::)

DSC02337.jpg

DSC02338.jpg

Πολύ όμορφο ενυδρείο. Να τα χαίρεσαι.

Από τα Σκαλάρια καμία εξέλιξη?

Απιστευτα τα περουβιανα..να τα χαιρεσαι φιλε!

Βεβαι θα τα προτιμουσα με λιγοτερο φωτισμο για να αναδικνυεται πιο πολυ το αγριο προφιλ αλλα αυτο περι ορεξεως!

Με το καλο να δεις και γεννες!

Οπως επισης και Laetacara curviceps πολυ ομορφα!

• 2 weeks later...

Παιδιά ευχαριστώ πολύ σήμερα γύρισα από διακοπές γι' αυτό δεν είχα απαντήσει... τα σκαλάρια μου κάνουν συνέχεια γέννες αλλά τα αυγά χάνονται την δεύτερη ημέρα. Τα curviceps έχασαν την πρώτη γέννα, απο απειρία μάλλον μιας και όταν έπεφτε τροφή άφηναν και τα δύο τα αυγά και τα tetra έκαναν πάρτι αλλά σήμερα που γύρισα τα βρήκα πάλι με αυγά και πιστεύω αυτή τη φορά να τα κρατήσουν.

• 1 year later...

Καλησπέρα και πάλι, Μετά από 1,5 χρόνο περίπου μετακόμισα το ενυδρείο στο γραφείο και άλλαξα λίγο το setup άφησα μέσα μόνο το ένα ζευγάρι σκαλάρια μιας και δεν μου φαίνονται τόσο άξιοι γονείς αφού στην 3-4 μέρα που τα ψαράκια κολυμπάνε μόνα τους τα χάνουν ή μάλλον τα τρώει ο αρσενικός για να ξανά ζευγαρώσει με την θηλυκιά οπότε τα έβαλα τελείως μόνα τους και μόλις κολυμπήσουν τα μικρά θα βγει και ο αρσενικός και βλέπουμε... μερικές φώτο από το νέο στήσιμο... Στην μετακόμιση έβαλε το χεράκι του ο "Μαλιάς" (Nidal) οπότε όπως καταλάβατε και το στήσιμο είναι δικής του έμπνευσης... με το που ακούμπησε τις ρίζες εκεί έμειναν... άμα το έχει ο άνθρωπας!!!!!!!!!! :thaman: :thaman: :thaman: :thaman: :thaman:

DSC02927.jpg

DSC02929.jpg

DSC02931.jpg

Ποίο εφέ;;;;;;; αυτό επάνω αριστερά που ασπρίζει εννοείς;

Μια χαρά το ζευγαράκι ! :)

Άμα δεν κρατήσουν τα μωρά και τώρα, πείρα ένα καινούργιο αντικολλητικώ τηγανάκι μούρλια σου λέω θα τα ξεροψήσω κιόλας....

Δείξε τους το τηγανάκι και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά μετά ! :P

πολυ ομορφη η εξεληξη φιλε μου!!! με το καλο να δεις και μικρα!! :D

Ευχαριστώ!!!!

Ποίο εφέ;;;;;;; αυτό επάνω αριστερά που ασπρίζει εννοείς;

Αυτό στο 29ο ποστ, στην 4η φωτογραφία

Αυτό στο 29ο ποστ, στην 4η φωτογραφία

Κοσκίνισα άμμο με την απόχη πάνω στην ρίζα.... δεν μένει η άμμος εκεί για πολλές μέρες αλλά κάθε τόσο ξανά έριχνα λίγη.

Κοσκίνισα άμμο με την απόχη πάνω στην ρίζα.... δεν μένει η άμμος εκεί για πολλές μέρες αλλά κάθε τόσο ξανά έριχνα λίγη.

μπορεί να είναι κουραστικό λιγάκι από ό,τι καταλαβαίνω, αλλά πάντως εμένα μου αρέσει πολύ το αποτέλσμα!!

μπορεί να είναι κουραστικό λιγάκι από ό,τι καταλαβαίνω, αλλά πάντως εμένα μου αρέσει πολύ το αποτέλσμα!!

Μπά όχι δεν είναι τίποτα 5 δευτερόλεπτα δουλεία....

Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ..!!!! Μπράβο και στους δυο σας..!!!!

Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ..!!!! Μπράβο και στους δυο σας..!!!!

Ευχαριστώ!!!!!

μπορει να μην μου αρεσουν τα σκαλαρια αλλα μπραβο! τουμπανο το'χεις.. ενυδρειαρα..!!

Έγινε επεξεργασία - jimbit22

μπορει να μην μου αρεσουν τα σκαλαρια αλλα μπραβο! τουμπανο το'χεις.. ενυδρειαρα..!!

Ευχαριστώ!!!!!!!! Και μόλις μπεί και το arduino επάνω θα γίνει τέλειο!!!!

Ώχ τώρα είδα ότι έχεις multi!!!!!!!! Έχω ένα 100 λίτρα και το ετοιμάζω για multi έχω μαζέψει και special άμμο ιδανική για multi και στο χρώμα και στην υφή και στην σύνθεση!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...