Aquadominus 16 Δεκεμβρίου 2010 Author #26 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Τι εγινε με τα αυγα? Εχουμε νεοτερα? Η πρώτη προσπάθεια απέτυχε την τρίτη ημέρα χάθηκαν τα αυγά και των 2 ζευγαριών, Εχτές με διαφορά 1 ώρας ξανγέννησαν και τα 2 ζευγάρια. Ελπίζω αυτή τηνφορά να δώ ουρίτσες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 16 Δεκεμβρίου 2010 Author #27 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 νομιζω οτι λεμε για το ιδιο ψαρακι,,,,απλα αναφερετε και με τις 2 ονομασιες πιθανον http://en.wikipedia.org/wiki/Pterophyllum Όχι δεν πρόκειται για το ίδιο ψάρι δές εδώ, η Wikipedia έχει πολύ γενικές πληροφορίες να προτιμάς εξειδικευμένα site!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 10 Μαίου 2011 Author #28 Share 10 Μαίου 2011 Μετά από αρκετό καιρό είπα να κάνω ένα update, Λόγω μετακόμισης το ενυδρείο ξεστείθηκε και ξαναστείθηκε οπότε είπα να βάλω λευκή άμμο (Carrat). Τα ψάρια είναι αρκετά στρεσαρισμένα μιας και ταλαιπωρήθηκαν με τη μετακόμιση και είναι μόλις 2 μέρες στο ενυδρείο, μόλις συνέλθουν και κάνω και μερικές αλλαγές που σκέφτομαι ακόμα και προσθέσω και μερικά φυτά!!! θα βάλω περισσότερες φωτογραφίες... προς το παρών μια μικρή γεύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 18 Μαίου 2011 Author #29 Share 18 Μαίου 2011 Μετά από 10 μέρες στο καινούργιο σπίτι είπα να κάνω ένα update μιας και έκανα κάποιες αλλαγές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 2 Αυγούστου 2011 Author #30 Share 2 Αυγούστου 2011 Μετά από 2,5 μήνες περίπου από την μετακόμιση ένα update μιας και μου βγήκε και ένα ζευγάρι από τα "Laetacara curviceps" σήμερα έκαναν τα αυγά τώρα δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να τα κρατήσουν τα tetra καραδοκούν δυστυχώς.... αλλά τα άτιμα μόλις έβαλα την πέτρα αμέσως να πάνε να κάνουν αυγά, τι σου είναι η σωστή διακόσμησή!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 5 Αυγούστου 2011 #31 Share 5 Αυγούστου 2011 Πολύ όμορφο ενυδρείο. Να τα χαίρεσαι. Από τα Σκαλάρια καμία εξέλιξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 5 Αυγούστου 2011 #32 Share 5 Αυγούστου 2011 Απιστευτα τα περουβιανα..να τα χαιρεσαι φιλε! Βεβαι θα τα προτιμουσα με λιγοτερο φωτισμο για να αναδικνυεται πιο πολυ το αγριο προφιλ αλλα αυτο περι ορεξεως! Με το καλο να δεις και γεννες! Οπως επισης και Laetacara curviceps πολυ ομορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 15 Αυγούστου 2011 Author #33 Share 15 Αυγούστου 2011 Παιδιά ευχαριστώ πολύ σήμερα γύρισα από διακοπές γι' αυτό δεν είχα απαντήσει... τα σκαλάρια μου κάνουν συνέχεια γέννες αλλά τα αυγά χάνονται την δεύτερη ημέρα. Τα curviceps έχασαν την πρώτη γέννα, απο απειρία μάλλον μιας και όταν έπεφτε τροφή άφηναν και τα δύο τα αυγά και τα tetra έκαναν πάρτι αλλά σήμερα που γύρισα τα βρήκα πάλι με αυγά και πιστεύω αυτή τη φορά να τα κρατήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 29 Νοεμβρίου 2012 Author #34 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα και πάλι, Μετά από 1,5 χρόνο περίπου μετακόμισα το ενυδρείο στο γραφείο και άλλαξα λίγο το setup άφησα μέσα μόνο το ένα ζευγάρι σκαλάρια μιας και δεν μου φαίνονται τόσο άξιοι γονείς αφού στην 3-4 μέρα που τα ψαράκια κολυμπάνε μόνα τους τα χάνουν ή μάλλον τα τρώει ο αρσενικός για να ξανά ζευγαρώσει με την θηλυκιά οπότε τα έβαλα τελείως μόνα τους και μόλις κολυμπήσουν τα μικρά θα βγει και ο αρσενικός και βλέπουμε... μερικές φώτο από το νέο στήσιμο... Στην μετακόμιση έβαλε το χεράκι του ο "Μαλιάς" (Nidal) οπότε όπως καταλάβατε και το στήσιμο είναι δικής του έμπνευσης... με το που ακούμπησε τις ρίζες εκεί έμειναν... άμα το έχει ο άνθρωπας!!!!!!!!!! :thaman: :thaman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 29 Νοεμβρίου 2012 #35 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Από το καλό στο καλύτερο πας φίλε μου (εικόνα + ψάρια)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 29 Νοεμβρίου 2012 #36 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Το "εφέ" στο αριστερό μέρος (ξύλο ή πέτρα?) με άμμο το έκανες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 29 Νοεμβρίου 2012 Author #37 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Ποίο εφέ;;;;;;; αυτό επάνω αριστερά που ασπρίζει εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Νοεμβρίου 2012 #38 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρά το ζευγαράκι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 29 Νοεμβρίου 2012 Author #39 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρά το ζευγαράκι ! Άμα δεν κρατήσουν τα μωρά και τώρα, πείρα ένα καινούργιο αντικολλητικώ τηγανάκι μούρλια σου λέω θα τα ξεροψήσω κιόλας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Νοεμβρίου 2012 #40 Share 29 Νοεμβρίου 2012 πολυ ομορφη η εξεληξη φιλε μου!!! με το καλο να δεις και μικρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Νοεμβρίου 2012 #41 Share 29 Νοεμβρίου 2012 Δείξε τους το τηγανάκι και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά μετά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 29 Νοεμβρίου 2012 Author #42 Share 29 Νοεμβρίου 2012 πολυ ομορφη η εξεληξη φιλε μου!!! με το καλο να δεις και μικρα!! Ευχαριστώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 30 Νοεμβρίου 2012 #43 Share 30 Νοεμβρίου 2012 Ποίο εφέ;;;;;;; αυτό επάνω αριστερά που ασπρίζει εννοείς; Αυτό στο 29ο ποστ, στην 4η φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 30 Νοεμβρίου 2012 Author #44 Share 30 Νοεμβρίου 2012 Αυτό στο 29ο ποστ, στην 4η φωτογραφία Κοσκίνισα άμμο με την απόχη πάνω στην ρίζα.... δεν μένει η άμμος εκεί για πολλές μέρες αλλά κάθε τόσο ξανά έριχνα λίγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 30 Νοεμβρίου 2012 #45 Share 30 Νοεμβρίου 2012 Κοσκίνισα άμμο με την απόχη πάνω στην ρίζα.... δεν μένει η άμμος εκεί για πολλές μέρες αλλά κάθε τόσο ξανά έριχνα λίγη. μπορεί να είναι κουραστικό λιγάκι από ό,τι καταλαβαίνω, αλλά πάντως εμένα μου αρέσει πολύ το αποτέλσμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 30 Νοεμβρίου 2012 Author #46 Share 30 Νοεμβρίου 2012 μπορεί να είναι κουραστικό λιγάκι από ό,τι καταλαβαίνω, αλλά πάντως εμένα μου αρέσει πολύ το αποτέλσμα!! Μπά όχι δεν είναι τίποτα 5 δευτερόλεπτα δουλεία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 30 Νοεμβρίου 2012 #47 Share 30 Νοεμβρίου 2012 Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ..!!!! Μπράβο και στους δυο σας..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 30 Νοεμβρίου 2012 Author #48 Share 30 Νοεμβρίου 2012 Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ..!!!! Μπράβο και στους δυο σας..!!!! Ευχαριστώ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbit22 30 Νοεμβρίου 2012 #49 Share 30 Νοεμβρίου 2012 (edited) μπορει να μην μου αρεσουν τα σκαλαρια αλλα μπραβο! τουμπανο το'χεις.. ενυδρειαρα..!! Έγινε επεξεργασία 30 Νοεμβρίου 2012 - jimbit22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 30 Νοεμβρίου 2012 Author #50 Share 30 Νοεμβρίου 2012 μπορει να μην μου αρεσουν τα σκαλαρια αλλα μπραβο! τουμπανο το'χεις.. ενυδρειαρα..!! Ευχαριστώ!!!!!!!! Και μόλις μπεί και το arduino επάνω θα γίνει τέλειο!!!! Ώχ τώρα είδα ότι έχεις multi!!!!!!!! Έχω ένα 100 λίτρα και το ετοιμάζω για multi έχω μαζέψει και special άμμο ιδανική για multi και στο χρώμα και στην υφή και στην σύνθεση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος