JSpower 22 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Εχω 2χ39w t5 και χθες εκανε μια διακοπη ρευματος και δεν ξαναναψαν. Η λαμπες φαινονται μαυρες στην ακρη αλλα υπαρχη περιπτωση να επαθε τπτ η "πλακετα" (δεν ξερω πως λεγεται)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 22 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Εχω 2χ39w t5 και χθες εκανε μια διακοπη ρευματος και δεν ξαναναψαν. Η λαμπες φαινονται μαυρες στην ακρη αλλα υπαρχη περιπτωση να επαθε τπτ η "πλακετα" (δεν ξερω πως λεγεται)? καλημερα φιλε μου... αλλαξε starter.. πολυ πιθανον να καηκαν αυτα και οχι οι λαμπες... συνηθως μαυριζουν απο τις πολλες ωρες χρησης τους... εαν θες να δεις εαν καηκαν. βγαλτες και βαλτες κοντα στο αυτι σου. γυρισε τις καθετα και αν ακουσεις τιποτα απο μεσα πολυ πιθανον να καηκαν... φιλικα ανερχομενος ηλεκτρολογος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 22 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 22 Νοεμβρίου 2010 ...οι T5 αναβουν χωρις σταρτερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSpower 22 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Το ξερω εχουν κατι σαν πλακετα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 22 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Ποιο φωτιστικό έχεις;Πολύ πιθανόν να έχει καεί η μία.Τις έχεις σε χρονοδιακόπτη;Αν ναι ο χρονοδιακόπτης είναι εντάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 22 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 22 Νοεμβρίου 2010 καλημερα φιλε μου... αλλαξε starter.. πολυ πιθανον να καηκαν αυτα και οχι οι λαμπες... συνηθως μαυριζουν απο τις πολλες ωρες χρησης τους... εαν θες να δεις εαν καηκαν. βγαλτες και βαλτες κοντα στο αυτι σου. γυρισε τις καθετα και αν ακουσεις τιποτα απο μεσα πολυ πιθανον να καηκαν... φιλικα ανερχομενος ηλεκτρολογος!!! δεν δουλευουν με σταρτερ οι τ5...αν καηκε η μια απο της 2 λαμπες τοτε δεν δουλευει ουτε η αλλη...αρα ή μια λαμπα ειναι καμενη ή ο μετασχηματιστης του,,,,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSpower 22 Νοεμβρίου 2010 Author #7 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Ξερει κανενας ποσο κανει ο μετασχηματιστης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 22 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Λίγες πληροφορίες θα βοηθούσαν.Σου ζητήθηκαν και σε ανωτέρω δημοσιεύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSpower 23 Νοεμβρίου 2010 Author #9 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Δοκιμα και 2 καινουριες λαμπες αλλα τπτ. Πολυμετρο δεν εχω για να δω τι ρευμα βγαζει. Αυτο ειναι το ταμπελακη που εχουν οι λαμπες απο εξω Εδω εχω ανοιξη την μια για να βγαλω τον μετασχηματιση. Αυτα ειναι τα στοιχεια του μετασχηματιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 23 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 23 Νοεμβρίου 2010 12 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSpower 23 Νοεμβρίου 2010 Author #11 Share 23 Νοεμβρίου 2010 (edited) 12 ευρω γιατι το εψαξα λιγο στο internet εκανε 22 ευρω. Υπαρχη κανενας τροπος να τσεκαρω το ballast αν ειναι ενταξη? Για να μην πληρωνω στα χαμενα. Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2010 - JSpower Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSpower 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #12 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Πηρα νεο ballast αλλα ακομα δεν το καταφερα. Μπορει καποιο να μου πει αν εκανα κανενα λαθος στην συνδεσμολογια? Λοιπον εγω εκανα της συνδεσεις συμφορα με τα σχηματα εβγαζα απο τον 1 εβαζα τον αλλον. εδω ειναι ο παλιος Και εδω ο νεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSpower 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #13 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Και κατι αλλο κανει σιγουρα αυτο το ballast Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSpower 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #14 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Κανενας δεν ειναι ηλεκτρολογος εδω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος