ROBIN 22 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα Τα κοινά σαλιγκάρια planorbis corneus γυροφέρνουν τα αυγά των αγαπημένων μου ramirezi. Ο ραμιρέζος προσπαθεί να τα διώξει αλλά δεν τα καταφέρνει καλά. Τελικά τι να κάνω Θα τα φάνε ή απλά θα κόβουν βόλτες πάνω τους; Πως μπορώ να αποφύγω να μου τα φάνε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα Τα κοινά σαλιγκάρια planorbis corneus γυροφέρνουν τα αυγά των αγαπημένων μου ramirezi. Ο ραμιρέζος προσπαθεί να τα διώξει αλλά δεν τα καταφέρνει καλά. Τελικά τι να κάνω Θα τα φάνε ή απλά θα κόβουν βόλτες πάνω τους; Πως μπορώ να αποφύγω να μου τα φάνε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Από το συγκεκριμένο είδος δεν έχω παρατηρήσει ποτέ την τάση να τρώνε αυγά, αλλά δεν μπορώ να είμαι και απόλυτος. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις αντιπερισπασμό βάζοντας κάποιο αγγουράκι εκεί κοντά ώστε να πηγαίνουν σε αυτό και να μειωθεί το άγχος του αρσενικού στο να διώχνει πολλά σαλιγκάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος